Célegyenesben a Corvin Hotel felújítása

Forrás: turizmus.com

 2015. december 02. 16:23

A tartós jó idő kedvez a Corvin Hotelben folyó átalakítási munkálatoknak,a kivitelezést gyorsítja, hogy nemcsak alvállalkozók, hanem a szálloda dolgozói is segítik a felújítást.

A szorgos munka eredményeként remélhető, hogy tartják a szoros határidőket és 2016 áprilisára megtörténik a két szálloda, a Corvon Hotel és a Sissi Hotel  összenyitása. A személyzet a megszokottól eltérő munkát egyfajta csapatépítésként éli meg, ugyanúgy, mint a Bakony Hotelben (Bakonybél) avarszedéssel összekötött tréninget. A jól összeszokott társaság nem csak a munkából veszi ki a részét. A cég évek óta számos karitatív akció részese, amelyek elsődleges célja a körülöttük élő rászorultak segítése.

Több mint tizenöt éve a karácsonyi ünnepek előtt 1000 adag paprikás krumplit készítenek el saját alapanyagokból. A hozzávalókat barátaik társaságában maguk pucolják, és az Ökumenikus Szeretetszolgálattal együttműködve osztják szét. Idén a hozzávalók előkészítésére december 17-én kerül sor. Az ételt 18-án a IX. kerületben, a Vágóhíd utcánál, a Tűzoltóság mellett osztják ki. Ezen felül tartós élelmiszerekkel, ruhákkal, szaloncukorral is segítik a karácsonyi hangulatot megidézni a rászorulóknak.