Célegyenesben a KidsOasis álom-másodállás programja

Forrás: turizmus.com

 2015. július 21. 12:02

Július 20-án hirdette ki a 10 legtöbb közönségszavazatot kapott pályázót a KidsOasis Kft., ezzel egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy megtalálja a legvidámabb Országjáró bloggert és családját, akik több hónapon keresztül tesztelnek majd a KidsOasis által minősített 8 családbarát szálláshelyet.

A bő 1 hónapos nevezési időszakban számos anyuka és apuka küldött be kreatív, vicces és szerethető kisfilmet a KidsOasis Álom-Másodállás pályázatra, abban a reményben, hogy családjukkal ők lehetnek azok, akik ingyenesen tesztelhetnek belföldi családbarát szálláshelyeket.

 

A felhívás első körében a jelölteknek közönségszavazatot kellett gyűjteniük, azaz a meggyőző videó elkészítése mellett a családtagok, barátok, közeli és távolabbi ismerősök toborzása is fontos feladatuk volt. A nevezési időszak alatt sok visszajelzés érkezett a „versenyzőktől", így „nagyon ötletes és Magyarországon innovatív a "KidsOasis Álom-Másodállás" pályázata" vagy „első hallásra könnyű feladatnak tűnt , de sok előkészületet, tervezést igényelt. Nehezebb volt, mint hittem, de csak a sok nevetésre emlékszem.". Ez úton is köszönjük a családok érdeklődését és jelentkezését!

Az első körös eredmény kihirdetésével elérkezett a kiválasztás második állomása, amikor is a pályázóknak a zsűri előtt kell majd bizonyítaniuk rátermettségüket, kommunikációs készségüket, mindezt a család bevonásával. A KidsOasis Álom-Másodállás Meghallgatás július 24-én, pénteken lesz, egy családi délután keretében, ahol családi játékos feladványok és kötetlen beszélgetés mellett tudja a zsűri kiválasztani azt az anyukát vagy apukát és családját, aki több mint 3 hónapon keresztül a KidsOasis Országjárójaként ír a családbarát szálláshelyekről.

1 hét múlva tehát kiderül, hogy ki az az, aki idén egy fantasztikus lehetőség birtokába jut, illetve családjával felejthetetlen élményekkel gazdagodik majd.

A legtöbb 10 szavazatot kapott jelöltek videója megtekinthető itt: http://kidsoasis.hu/alommasodallas/ .