Centenáriumi Gálaest a Hotel Palatinusban

Forrás: turizmus.com

 2015. október 29. 13:41

Az év 300. napján, október 27-én került megrendezésre a pécsi Király utca képét meghatározó gyöngyszem, a Hotel Palatinus 100. évfordulójára emlékező „Időutazás" partnerparty.

Az ünnepi díszbe öltöztetett terem megtelt a megyei, városi vezetőkkel, országgyűlési és közgyűlési képviselőkkel, Pécset meghatározó kulturális és turisztikai létesítmények vezetőivel, a szálloda korábbi igazgatóival, helyi és országos viszonylatban kiemelt partnerekkel.

 

A születésnapi köszöntő filmet követően Dr. Páva Zsolt polgármester, Kovács Balázs értékesítési és marketing vezérigazgató helyettes, valamint Danka András igazgatók beszéde a város értékeire hívta fel a figyelmet, és kihangsúlyozták Pécs turizmusának fellendítésére való összefogás szükségességét.

 

A swing, a gatsby igazi időutazás volt az Eurodance táncstúdió és a Daniels Speer Brass fúvósformáció közreműködésével.

 

A századforduló kedvenc ízeit varázsolta asztalra a Palatinus Konyha és a Danubius Központi Cukrászüzemének csapata. A desszertet még édesebbé tette Lugosi Dániel Ali, a Virtuzók győztese, akinek virtuóz klarinétjátékát vastapssal köszönték meg a vendégek. A klarinéton felcsengő Happy Birthday ünnepi kísérője volt a kifinomult ízléssel készült születésnapi tortának.