Charterek indulnak a riói Olimpiára

Forrás: turizmus.com

 2016. január 16. 19:25

200 nap múlva fellobban az olimpiai láng Rio de Janeiróban. Az augusztus 5. és 22. között megrendezendő ötkarikás játékokra már számos magyar sportoló kvalifikálta magát, de áprilisig még bővül a Magyar Csapat létszáma, így népes magyar küldöttség fog az érmekért, pontszerző helyekért küzdeni.

Újdonságszámba megy, hogy a menetrend szerinti járatokon kívül közvetlen átszállás nélküli charterjáratok indulnak a magyar főváros és Rio de Janeiro között, annak érdekében, hogy minél komfortosabban utazhasson a helyszínre a hivatalos olimpiai különítményen kívül a magyar szurkolói csapat.

 

-       Az előkészületi munkák 2 évvel ezelőttre nyúlnak vissza, akkor kezdtük el lefoglalni a szükséges szolgáltatásokat. Álmodtunk egy nagyot, és visszatértünk a gyökereinkhez, és exkluzív charterjáratokat üzemeltetünk, így kevesebb, mint 13 óra alatt Brazíliába érnek a magyar vendégek. A repülőjáratokon kívül közel 1000 szurkoló számára leblokkoltuk a szükséges szállodai szobákat is, melyek közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb minőséget. Ismerve a helyi közlekedési viszontagságokat a hoteleket tömegközlekedési csomópontok közelében foglaltuk, így a szurkolók biztosan eljutnak a város különböző szegletében elhelyezkedő sporteseményekre, nem kell attól félniük, hogy a dugóban ülnek érvényes jeggyel a zsebükben. A belépőjegyek széles választéka várja amúgy az érdeklődőket, közel 14.000 db-ot vásároltunk meg előre, melyek elsősorban magyar vonatkozású sporteseményekre szólnak. Belépőjegyeket a kvalifikáció lezártával, még áprilisban is tudunk pluszban igényelni, így terveink szerint összesen 20.000 db belépőjegyet fogunk értékesíteni a magyar piacon – mondta Boros József, a Tensi Utazási Iroda ügyvezetője.