Mesterséges intelligencia segíti a balatoni szálláskiadást

Forrás: turizmus.com

 2023. március 21. 14:03

Az Olcsó Balatoni Szállások és Kalandok portálja bevezette rendszerébe az OpenAI által kifejlesztett mesterségesintelligencia-chatbotot.

A nemrég indult Olcsó Balatoni Szállások és Kalandok portálja bevezette a ChatGPT mesterségesintelligencia-rendszert a szegmensébe, amely nemcsak a szálláskeresők, hanem a szállásadók, az étteremtulajdonosok és a programgazdák szolgálatában is áll.

Az egyik hely, ahol a mesterséges intelligencia chatbot megtalálható, a Kapcsolat oldal. Itt bárki felteheti kérdéseit, és azonnal választ kap rájuk. A másik hely, ahol a chatbot elérhető, a Műszerfal oldal, amely kizárólag a regisztrált tulajdonosok számára hozzáférhető, így biztosítva számukra egyedi támogatást és információkat – írja lapunkhoz eljuttatott ismertetőjében a portál.

A mesterséges intelligencia a keresleti és a kínálati oldalt is segíti

Fotó: olcsobalatoniszallasok.hu

Az oldalon egy jutalékmentes foglalási rendszer is helyet kapott, amely a szállásadók és szolgáltatók számára lehetővé teszi, hogy közvetlenül fogadhassanak foglalásokat a látogatóktól, és amelyet akár az ismertebb szállásfoglaló portálok foglalási rendszerével is össze lehet kötni.

Tájékoztatásuk szerint az oldalt a felhasználói visszajelzésekre gyorsan reagálva fejlesztik.

Az olcsó balatoni szállásokat kínáló portál mögött egy több mint 12 500 tagot számláló, aktív Facebook-csoport és egy szakmai zárt csoport áll – tudtuk meg.