CheckINN Talk: Podcast mindenkinek

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. július 26. 17:37

A turizmus változatos, emberi kapcsolatokban bővelkedő szektor, amely számos izgalmas témát és érdekes történetet hordoz, amelyeknek a CheckINN most szélesebb teret kíván nyújtani új podcast és rendezvénysorozatának segítségével.

2022. július 15-től mindenki számára elérhető a CheckINN ernyőmárka alatt életre hívott podcast sorozat, a CheckINN Talk. A talk.check-inn.hu honlapon a látogatók olyan történetekkel ismerkedhetnek meg, amelyekről ezelőtt még nem hallhattak és inspirációt nyújthatnak mind a fiatalabb, mind a sokrétű szakmai tapasztalattal rendelkező generáció számára. A turizmus piacán jártas, elismert szakemberek bevonásával készült, közel egyórás podcastsorozatban terítékre kerülnek majd aktuális témák, trendek, mindez személyes sztorikkal és sikertörténetekkel tűzdelve. A beszélgetések mindenki számára izgalmasak és tanulságosak lehetnek, legyen szó szakmabeli hallgatóról, vagy érdeklődőkről.

A podcastok videó és hangfelvétel formájában is elérhetőek lesznek a CheckINN Youtube és Spotify csatornáján.

(b–j) Csorba Miklós, Bakos-Blumenthal Fanni, Bayer Bence és Takács Márton

Fotó: CheckINN Talk

Ennek az utazásnak az első állomása a szállodaipar izgalmas világába kalauzol minket. A „Hotel Sztorik” beszélgetővendégei között szerepel:

  • Bakos-Blumenthal Fanni PR szakember
  • Bayer Bence, a Párisi Udvar Hotel Budapest, Marketing- és kommunikációs igazgatója
  • Takács Márton, a Moore Global, Head of Hotel and Tourism Advisory

 

A beszélgetést – ahogy a CheckINN Talk összes adásának esetében Csorba Miklós moderálja.

Az adásban többek között szó esik a karrierutakról, szakmai sikerekről, a szállodai világ kulisszatitkairól. Bővebben hallhatunk arról, hogy mi történik a színfalak mögött onnantól, hogy a vendég becsekkol, milyen feladatai vannak egy ötcsillagos topszálloda marketing és PR menedzserének, illetve, hogy hogyan lesz valakiből nemzetközi tanácsadócég szállodaipari divíziójának vezetője. A CheckINN Talk nem titkolt célja a pályaválasztás előtt álló fiatalok megszólítása, a turizmus sokszínűségének bemutatása.

Érdemes a CheckINN csatornáit követni, hiszen a következő hetekben további podcastok érkeznek majd: legközelebb a vidéki turizmus és vendéglátás jeles képviselőivel együtt magyarországi hosszú hétvégére indulhatunk, akik elmesélik nekünk, hogyan csöppentek bele a vidéki gasztronómia, vagy a szálláshely-szolgáltatás világába és miként formálta nem csak a saját, de környezetük életét is.

A podcastok mellett a CheckINN Talk ad otthont az ősszel megrendezésre kerülő turisztikai rendezvénynek is, ahol további izgalmas előadásokon túl kapcsolatépítésre, networkingre is lehetősége nyílik a közönségnek. A rendezvények díjmentesek, de regisztrációhoz kötöttek majd. Erről, illetve a további részletekről a talk.check-inn.hu/esemenyek weboldalon tájékozódhatnak a kedves érdeklődők. A CheckINN Talk első adása ITT érhető el.

(X)