Concierge Party a Gundelben

Forrás: turizmus.com

 2018. november 27. 18:27

November 26-án a Gundel Étterem a legnagyobb budapesti szállodák concierge-eit látta vendégül.

A rendhagyó partyn a concierge-ek nem egy hagyományos vacsorán vettek részt, hanem a Gundel Palota Erzsébet Királyné báltermében szakmai talk show-val összekötött állófogadáson ismerkedtek Litauszki Zsolt executive chef új fogásaival.

A képen balról jobbra Kozma Kálmán, Litauszki Zsolt, Angelus Barbara és Peter Knoll


Miközben végigkóstolták az új étlap különlegességeit, az étterem vezetői meséltek a legendás étterem megújulásáról, megterített éttermi asztalon pedig bemutatták, hogyan tálalják az új chef kreációit.

Peter Knoll ügyvezető igazgató, mint egykori szállodás arról biztosította a concierge-eket, hogy a Gundel számára a jövőben is különös jelentőséggel bír az együttműködés a szállodákkal.

Azt is megmutatták, hogyan tálalják az ételeket a vendégeknek


Litauszki Zsolt executive chef elmondta: érkezése után a legfontosabbnak azt tartotta, hogy az új étlapra szezonális és friss ételek kerüljenek, nagyrészt magyar beszállítóktól. A külföldiek által legkeresettebb Gundel klasszikusok, mint a libamáj, a gulyásleves, a halászlé és a Gundel palacsinta természetesen továbbra is megtalálhatók az étlapon.

Kozma Kálmán, az étterem márkanagykövete kiemelte: a Gundel a minőség, az elegancia és az egyedülálló konyhaművészet szinonimájává vált történetének közel 125 éve során és számos gasztronómiai elismerésben is részesült.

Angelus Barbara marketing és kommunikációs igazgató reményét fejezte ki, hogy a concierge-ek úgy tekintenek a legendás Gundel Étteremre, mint Magyarország kulináris örökségére, amit a Budapestre látogató igényes vendégeknek szívesen ajánlanak.

Concierge-ek a Gundelben