Content Marketing Award a Danubius-nak

Forrás: turizmus.com

 2017. június 01. 14:38

A Content Marketing Award versenyén összesen 137 pályázat közül került a legjobbak shortlistjére a Danubius Hotels Group tartalomalapú marketingkampánya, a Sárkánykalandok, amelynek a zsűri három kategóriában is aranydíjat ítélt.

A kampányt valamennyi nevezés közül a legkiemelkedőbbnek választották a május 31-i átadón. A fődíjjal kiegészülve így négy sárga díjjal büszkélkedhet a vállalat marketingcsapata.

A Danubius Bubbles Club névre keresztelt szállodai gyermekprogram Sárkánykalandok kampánya négy sárkányfigurára épül, amelyeket Felhőhegyi Balázs interaktív mesekönyvéből ismerhetünk meg. Ezek a történetek a szállodákban különböző animációs programok formájában életre kelnek, beteljesítve az ígéretet az olvasók felé, miszerint a kalandok a valóságban folytatódnak, és várja a kikapcsolódni vágyó szülők gyermekeit a Danubius Health Spa Resort Bük, a hévízi Aqua és két balatonfüredi helyszín: a Hotel Marina és a Hotel Annabella.


„Nagyon büszkék vagyunk a díjakra. Különösen azért, mert a Sárkánykaland koncepciója teljesen saját ötleteinken alapult. Lépésről lépésre elevenítettük meg Rejtekföldét, Zsibongóciát, és a mesevilág valamennyi elemét. A szállodáinkban kifejezetten a kampányhoz készült beruházásokat hajtottunk végre, visszatérő vendégeink növekvő száma és a pozitív visszajelzéseik pedig újra és újra igazolták, hogy jó úton haladunk, de a történet még koránt sem ért véget, további terveink is vannak. Fontosnak tartjuk, hogy élményt is nyújtsunk a vendégeinknek, ne pusztán a szobákat értékesítsük" – mondta Semperger Judit, a Danubius Hotels Group marketingigazgatója.

A Kreatív magazin negyedik alkalommal rendezte meg a versenyt, és az azt értékelő CMA Díjátadót és Workshopot. Az átadón a 2016-os év hazai tartalomalapú marketingmegoldásait díjazták. Idén rekordszámú nevezés érkezett a felhívásra, amelyből 68 került fel a shortlistre. A szállodavállalat három kategóriában – Turizmus-vendéglátás, Integrált megoldások, valamint Saját felületeken futó, az elérést elsősorban nem fizetett hirdetésekkel megvalósító tartalommarketing megoldások és kampányok kategóriákban indult, az eseményen pedig rövid prezentációban is ismertették a kampány megvalósulását a 360 fokos videókon, interaktív microsite-on, online játékokon és egyéb megjelenéseken keresztül.

(x)