Együttműködésre lépett a Corinthia Budapest és az Omorovicza

Forrás: turizmus.com

 2024. április 26. 18:34

Együttműködésre lépett a Corinthia Budapest és az Omorovicza, egyesítve a klasszikus luxus és a magyar hagyományok iránti közös elkötelezettségüket a bőrápolás és a fürdőkultúra területén.

A Corinthia Budapestben helyt kapó Royal Spa évszázados múltra tekint vissza, gyógyító vizei fontos szerepet játszottak a nemzet 19-20. századi fürdőkultúrájában. A hagyományt és a minőséget, mint vezető értékeket szintén zászlajára tűző Omorovicza termékeiben az ásványi anyagokban gazdag és terápiás előnyeiről híres magyar gyógyvíz játssza a főszerepet. A partnerség ékes példája annak, hogy a múltbéli hagyományok összekapcsolása a jelenben gyűjtött inspirációkkal és innovációkkal milyen határtalan lehetőségek tárháza – írja lapunkhoz eljuttatott közleményében a patinás szálloda.

A Corinthia Budapest Royal Spa medencéje

Fotó: Corinthia Budapest

A két történelmi brand „erőegyesítésének” eredményeként az Omorovicza bőrápolási termékeit integrálják a Royal Spa kínálatába.

„Célunk az együttműködéssel, hogy a spaélményt közösen még magasabb szintre emeljük, tisztelegve Magyarország gazdag fürdőkultúrája előtt. A kooperáció eredményeként, az új termékek bevezetésével a korábbinál még eredményorientáltabb bőrápolási megoldásokat kínálhatunk vendégeinknek" – mondta Eric Pere, a Corinthia Budapest vezérigazgatója.

Kényeztető vendégélmény

Fotó: Corinthia Budapest

Margaret de Henrich, az Omorovicza társalapítója elmondta: "Régóta csodáljuk a Corinthia Hotels elkötelezettségét a vendégélmény minden lehetséges eszközzel történő emelése iránt. Ez a közös vállalás képezi a Corinthia Budapesttel való partnerségünk alapját."