Corporate partnereit hívta reggelizni a HRS

Forrás: turizmus.com

 2017. november 09. 16:48

Első alkalommal szervezett szűk körű üzleti reggelit corporate partnerei számára a HRS Global Hotel Solutions, több mint 30 fő részvételével. Az eseménynek a Gerbeaud Ház adott otthont.

A találkozó célja az edukáció és a networking volt, melyre a helyszín és a kötetlen, párbeszédes workshop jelleg is kiválóan alkalmas volt. Tomasz Gorzycki, a HRS vezérigazgatója (képünkön balról a harmadik) is jelen volt és előadást tartott, izgalmas prezentációban foglalta össze a legfrissebb és a várható piaci trendeket.

A HRS-csapat

Fotó: Anthoula Haralambidou

Ezt követően Gábor Zsolt, az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubjának vezetőségi tagja, a ProcurCon Kft.ügyvezetője beszélt a különböző beszerzési trendekről a vállalati szektorban, külön kitérve az utaztatásra.

Rábai Edina, a HRS Hotel Solutions munkatársa (képünkön jobbról az ötödik) a hotelpiaci helyzetről tájékoztatta a jelenlévőket. A corporate hallgatóság kifejezetten hasznosnak találta többek között azt is, hogy röviden bemutatta a nemrég átadott, illetve a közeljövőben megnyitó új szállodákat.

Az előadások között és után gazdag büfékínálat marasztalta beszélgetésre a résztvevőket, így a prezentációkon kívül is hasznos információ- és tapasztalatcsere bontakozhatott ki.

A szünetekben a kötetlen networkingé volt a főszerep

Fotó: Anthoula Haralambidou

A 45 éves, globálisan 350 ezer szállodai partnerrel rendelkező, elsősorban az üzleti utazásra fókuszáló HRS hamarosan a hotelek számára is találkozót hirdet majd, ahol újdonságaikról, céljaikról, stratégiájukról adnak majd tájékoztatást.