Családbarát hosszabbítás a Hotel Atlantisban

Forrás: turizmus.com

 2017. január 25. 10:42

A hajdúszoboszlói szálloda már 2 éve 4 szélforgós KidsOasis minősített családbarát szálláshely. A 2 évre szóló minősítés lejárta után a hotel managementje úgy döntött, hogy szívesen viselik tovább a családbarát szállodákat megillető védjegyet.

A KidsOasis miután újra meggyőződött arról, hogy a hotel valóban továbbra is elkötelezett a családok iránt, és a kritériumrendszerben vállaltakat tartja, 2017. január 9-én újabb két évre viselheti a KidsOasis minősítést.

Hotel Atlantis, Hajdúszoboszló

Hotel Atlantis**** superior a gyógyfürdő, az Aqua Palace közvetlen közelében épült. A létesítmény stílusa modern, formabontó kialakítása és eleganciája új látványt, új színfoltot képvisel. Kedves, segítőkész, rugalmas személyzet, választékos bőséges ételkínálat, remek felszereltség, családias hangulat jellemzi a házat. A kényelmes, biztonságos szobákban bátran érkezhetnek kisgyermekekkel is.

Újabb 2 évre viselheti a hotel a KidsOasis minősítést

A wellness rész szép, tágas, korlátlan használatát szülők és gyermekek is élvezhetik egyaránt. A jól felszerelt játszószoba, a hotel számos családbarát szolgáltatása igazi kikapcsolódást nyújthat az egész családnak.