Családok Szállodája és Családbarát Szállodai Szakember díjakat adtak át

Forrás: turizmus.com

 2016. november 15. 14:29

A KidsOasis 2016-ban először indított útjára egy olyan versenyt és díjat, amely értékeli a szállodák fáradozását a családok minél magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében.

A díjak kialakításánál a legfontosabb szempont az volt, hogy valóban a családok véleménye alapján ítéljék oda mind a „Családok Szállodája", mind a „Családbarát Szállodai Szakember" díjat.

A  KidsOasis Családok Szállodája 2016. díj elsősorban a szálloda szolgáltatásait, gyermekbarát és bababarát felszereléseit, programjait értékeli, de természetesen a dolgozók hozzáállása is befolyásolta az eredményt,  hiszen a KidsOasis számára fontos, hogy ne csak az épület és a szoba legyen család- és gyermekbarát, hanem a személyzet is legyen elhivatott és képviselje azt az értékrendet amelyeket a KidsOasis elengedhetetlennek tart a minőségi családbarát szolgáltatáshoz.

A KidsOasis Családok Szállodája 2016. díj nyertese az 5 szélforgós minősített családbarát szálláshely az  Oxigén Hotel Family&Spa lett, a vigaszdíjat a  4 szélforgós minősítésű Hotel Piroska vitte el.

A szállodák a családbarát szolgáltatásaik fejlesztéséhez kapcsolódó oktatási programot, animációs tanácsadást, játszóház tervezést, babafelszereléseket nyertek, továbbá bővül a szálloda minőségi  játék- és könyvállománya.

A KidsOasis Családbarát Szállodai Szakembere 2016. díjra azoktól a családoktól várták a jelöléseket, akik már pihentek valamely KidsOasis által minősített szálláshelyen. Kíváncsiak voltak, hogy kik azok a munkatársak a szállodában, akik a leginkább ismerik és értik a családok különleges igényeit. Ki ért a gyerekek és a szülők nyelvén, ki a legkedvesebb, a legsegítőkészebb, a legrugalmasabb, a legtürelmesebb? Jelölni minden munkatársat lehetett, aki KidsOasis minősített szálláshelyen végzi munkáját, legyen animátor, úszómester, pincér, takarító, recepciós, vagy akár szakács.

A vendégek véleménye alapján Szalai Gréta, animátor a KidsOasis Családbarát szakembere 2016. díj nyertese.

A díjakat  november 22-én, a 3. Családbarát Turizmus Konferencia keretében adják át.