„Családoknak a legjobb” kategóriában díjazták a berlini a&o hostelt

Forrás: turizmus.com

 2022. július 18. 17:10

A berlini székhelyű a&o budget group különösen ügyel a családok igényeire, melyért most díjjal is jutalmazták.

Berlinben az a&o a „Kiváló Elégedettség” minősítést kapta a Service Value elemzése alapján. A „budet” kategóriában a legjobbnak ítélték a családok igényeinek és elvárásainak kiszolgálásában.

Az a&o berlini hosteljében is minden biztosított, ami egy kellemes családi tartózkodáshoz szükséges: kényelmes franciaágyak, modern emeletes ágyak, igény szerint pótágyak a kicsiknek, valamint konyha, mosógép, korlátlan reggeli, játszósarok és még sok más egyéb teszi a családok számára is komfortossá az itt-tartózkodást. A 7 év alatti gyermekek ráadásul ingyenesen szállhatnak meg.

Az a&o Európa legnagyobb hostellánca: összesen 9 ország 25 városában vannak jelen 40 hostellel, melyek köztük 24 németországi. Minden városban központi fekvés jellemzi a házakat, így vonattal és tömegközlekedéssel is jól megközelíthetőek.

A 7 év alatti gyermekek ingyenesen szállhatnak meg az a&o hostelekben

Fotó: a&o Hostels

Az a&o vendégköre nagyon változatos, a családok mellett számos nemzetközi, hátizsákos turisták, párok, iskolai osztályok, idősebb utasok és üzleti utazók is egyaránt megszállnak itt.A lánc egészen augusztus végéig akár 9 euróért is kínál éjszakázási lehetőséget a többágyas közös szobákban. Az ajánlat mind a 24 német a&o házra vonatkozik a következő városokban: Aachen, Berlin, Bréma, Dortmund, Drezda, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Köln, Lipcse, München, Nürnberg, Stuttgart és Weimar.

Kapcsolódó cikkek