Csapatépítő programok őszi-téli kínálata a Château Amade kastélyszállóban

Forrás: turizmus.com

 2016. augusztus 24. 09:45

A rendezvények sikere javarészt a környezeten múlik. Függetlenül attól, hogy egy tárgyalásról, üzleti ebédről vagy egy nagyszabású ünnepségről legyen szó, számos gyönyörű vendégtér és ötlet áll rendelkezésre, hogy emlékezetes legyen mindez.

Kastélyunk két konferenciateremmel rendelkezik, melyek szükség esetén külön-külön de akár egyben is használhatóak. A maximális kapacitásuk 100 fő. A konferenciák lebonyolításához magasan képzett, gyakorlott személyzet áll az Ön rendelkezésre. Szükség esetén biztosítani tudjuk az audio-vizuális eszközöket.

Igény szerint elkészítjük Önnek a kívánt kulináris ételt, a szünetekben pedig frissítőről és kávéról gondoskodunk. A kínai szalon finom eleganciával berendezett, kínai mintás tapétával és dekorációval kínál zavartalan és diszkrét környezetet megbeszélésekhez vagy akár üzleti reggelihez. A szalon a recepció mellett található a főépületben. A Pipatóriumban különleges szivarok, konyakok és kávéspecialitások várják a vendégeinket. Borvacsorára és a speciális sörök kóstolására autentikus Borozónkba várjuk vendégeinket!

Ajánlataink:

GYILKOSSÁG A VACSORÁN - Segítsen megtalálni a gyilkost!
Egy igazán egyedi, interaktív csapatépítő detektívjátékot mutatunk Önnek, melyet Agatha Christie ihletett. A történet minden egyes apró részletét a hotel csapata találta ki, a forgatókönyvet a portásunk írta, és a történetet ugyancsak a szálloda személyzete kelti életre. Legyen Ön is részese interaktív játékunknak! Igazi kalandok várják Önt, és a játék végéig garantált az izgalmakkal teli szórakozás.

 

KINCSKERESÉS - A baljós medál
Szeretne részt venni egy rejtélyekkel teli, titkos kalandban? Kincsvadászatunk főszereplői: az Amade család, az elveszett nyaklánc és a híresen finom várkonyi alma. Az alma, melynek illata áthatja az egész helységet. Csapatépítő játékunk lényege, hogy a számos kihívást leküzdve elérjen a célhoz, mely nem más, mint Amade László jó hírnevének megőrzése. Kipróbálhatja magát, mint csapatjátékos, és most, az igazán kreatív oldalát is megmutathatja! Jöjjön és látogasson el a rég elveszett világba, az Amade család társaságában. Játsszon és legyen Ön is a történelem részese!

 

KÖRSÉTA A SZELLEMEKKEL
A játék során megelevenedik Amade László és Báthory Erzsébet, az Amadék kuzinja, de a hátsó traktusban imádkozó apáca is. A háborús időkben kastélyunk katonakórházként működött, az államosítás után pedig szellemi fogyatékos férfiak lakták. Jaj, hogy szerették a dzsungelszerűen elburjánzott kertet! Nyulakat tartottak és malacokat. Ünnepi napokon pedig jöttek a lányok a medvei otthonból, és táncoltak egyet.

(x)