Cserszegtomaji szállodával bővült a Pearl Marketing portfóliója

Forrás: turizmus.com

 2021. május 04. 15:09

Új, felnőttbarát szálláshely kapcsolódott be a Pearl Marketing and Management által menedzselt szálláshelyek közé. A cserszegtomaji, felnőttbarát Idill Hotel a jelenleg zajló felújítások és bővítés után június 1-jén nyitja meg kapuit a vendégek előtt.

Az Idill Hotel tulajdonosa, Vincze Dorina elmondta, hogy a Pearl Kft-vel való együttműködéstől azt várják, hogy a cég a szálloda működését optimalizálja, a munkát keretrendszerbe foglalja és a felnőttbarát tematikus csomagok piaci kommunikációját erősíti.

A szálloda hét szobával bővül, és várhatóan június elsejétől fogad újra vendégeket

Fotó: Facebook / Idill Hotel

Vincze Dorina azt is hangsúlyozta, hogy ez az első igazán felnőttbarát hazai hotel, ami nemcsak azt jelenti, hogy nem fogadnak 14 évesnél fiatalabb vendéget.

"Szeretnénk több különleges élményt nyújtani felnőtt vendégeink számára túl a zavartalan, gyermekzsivajtól mentes pihenésnél. Jöjjenek hozzánk azért, mert szeretnének feltöltődve visszatérni gyermekeikhez, vagy csak azért, mert egy különlegesen romantikus, a párkapcsolatokra is hangsúlyt fektető szállodára vágynak. Természetesen adott a csendes, elvonulásra alkalmas helyszín, ahol az ember szerelmesen bújhat össze párjával, de igazán a kapcsolódó szolgáltatásaink teszik különlegessé és valóban felnőttbaráttá wellnesshotelünket" - mondta Vincze Dorina.

A jelenlegi bővítés során 7 új szobát építenek, a hotel várható nyitása június 1-én lesz.