Csúcsgasztronómia képzés a Budapesti Gazdasági Egyetemen!

Forrás: turizmus.com

 2018. január 03. 09:45

Szeretne olyan szakemberré válni, aki ismeri a jó minőségű, különleges konyhai alapanyagokat, azok felhasználási lehetőségeit, az éttermi munka, a tálalás modern trendeknek megfelelő módjait?

Elsajátítaná a színvonalas vendéglátást művelő üzletek gazdálkodásának, a folyamatok szervezésének és az üzlet sikerét megalapozó marketingeszközök alkalmazásának tudományát?

Az Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán induló új, Magyarországon egyedülálló, a gasztronómia és a vendéglátás magas színvonalú művelését ötvöző szakirányú továbbképzése mindezekre a kihívásokra felkészíti.

A jövő csúcsgasztronómia menedzserei a kiemelkedő elméleti tudással és szakmai gyakorlattal rendelkező egyetemi oktatók mellett a szakma neves hazai és nemzetközi szinten is elismert képviselőitől tanulhatnak. Hallgatóink a gyakorlati tárgyakat az Egyetem minden igényt kielégítő modern tankonyhájában és tanéttermében sajátíthatják el. A végzett szakemberek a vendéglátás területén garantáltan naprakész és piacképes szakmai tudásbirtokába kerülnek.

 

A két féléves képzésre jelentkezés feltétele a képzés leírásánál meghatározott, felsőfokú végzettséget tanúsító oklevél megléte.

További tájékoztatás és az online jelentkezési lehetőség elérhető az 
Egyetem honlapján



(X)