Csúszdás élmények az Árpád hídi aluljáróban

 2014. június 25. 13:36

Mi a közös egy rockerben, egy hetvenöt éves nagymamában, egy öltönyös úrban és a vakációját töltő gyerekekben? Az, hogy mind kipróbálták az óriáscsúszdát június 25-én az Árpád hídnál lévő aluljáróban.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. ezzel a meglepetéssel vitt színt egy szürkének tűnő hétköznapba, hogy felhívja a figyelmet a nyár örömeire.

Reggeltől kora estig várta a szokatlan környezetben elhelyezett óriáscsúszda a tettre és huncutságra kész járókelőket. A bátor jelentkezők között ott volt Lola és Puskás Peti is, akik harsány rikoltozások közepette siklottak a felszínről az aluljáróba.

A cég nem csak ezzel a meglepetéssel kedveskedik idén a vendégeinek. Az idei strandszezonban a III. kerületben található Csillaghegyi, valamint a XIV. kerületben található Paskál strandfürdők ugyanis óriási kedvezményként, egységes 900 Ft-os jeggyel látogatható. A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. többi strandja változatlan jegyárakkal és számos kedvezménnyel várja idén is a nap és a víz szerelmeseit.