Csütörtökön a Novotel Budapest City is újranyit

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 26. 14:00

A Budapest Congress Center júniusi újraindulása után, augusztus 27-én a Novotel Budapest City is megnyitja kapuit vendégei előtt.

“Az Accor-szállodák esetében világszerte alkalmazott ALLSAFE tanúsítvány hivatott biztosítani, hogy vendégeinkkel, partnereinkkel és kollégáinkkal is járványügyi szempontból a lehető legbiztonságosabb módon tudjuk tartani a kapcsolatot. Fontos kiemelni, hogy a Bureau Veritas és az Accor által közösen kifejlesztett sztenderdek konkrét működési szabályokkal és iránymutatással szolgálnak a szigorú egészségügyi és biztonsági előírások betartására. A nyitásra már hónapokkal ezelőtt elkezdtünk felkészülni. Minden dolgozó nagy lelkesedéssel vette ki részét az előkészületekből, és nagyon várták már a nagy napot” – mondta el lapunknak Jean Wendling, a szálloda és konferencia-központ igazgatója.

Csütörtöktől újra nyitva a vendégek előtt

Fotó: Novotel City Center

A márciusban nagyszabású partival, 35. születésnapját ünneplő Budapest Congress Center szinte elsőként reagált a szabályozások adta lehetőségekre, és nyitott újra a rendezvények világában, amikor júniusban a Magyar Olimpiai Bizottság Közgyűlésének helyszínéül szolgált.

“Az elmúlt időszak nem a tétlenségről szólt, folyamatosan ötletelünk, teszteljük az új folyamatokat, és igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni az újabb és újabb szabályozásokhoz, illetve a szintén hullámzó kereslethez. Ideje kilépni a komfortzónánkból, és új megoldások felé orientálódni” – osztotta meg szerkesztőségünkkel gondolatait Ferenczy Anikó, a Novotel Budapest City és Budapest Congress Center értékesítési és marketingigazgatója.

A szálloda munkatársai már nagyon várják az újranyitást

Fotó: Novotel City Center