Danubius MICE-fórum rekord érdeklődés mellett

Forrás: turizmus.com

 2017. április 25. 21:44

Minden eddiginél több, mintegy 170 fő regisztrált a nyolcadik alkalommal megrendezett Danubius MICE-fórumra.

A vállalat közleménye úgy fogalmaz: felszálló pályára került a magyarországi konferenciaturizmus, ezt jelezte a Danubius Hotels által április 24-én nyolcadik alkalommal megrendezett Danubius MICE-fórum sikere is.

A Danubius Hotel Helia szállodában megtartott szakmai fórumon összesen mintegy 170-en vettek részt, többségében a hazai rendezvényszervezői szakma képviselői. Budapest mint turisztikai desztináció felértékelődésével a magyarországi MICE-turizmus (Meetings, Incentives, Conferences, and Exhibitions) is erősödésnek indult.

"A szállodáinkban elindított konferenciaterem-, illetve szobafelújítások fejlesztése mind azt a célt szolgálják, hogy a Danubius-szállodák minél több, színvonalas rendezvénynek tudjanak helyszínt biztosítani" - mondta Liptai Judit, a Danubius Hotels központi értékesítési és marketing igazgatója.

A Danubius MICE fórum azért válhatott ilyen népszerűvé, mert az eseményszervező cégek képviselői a Danubius Hotels összes értékesítési vezetőjével egyszerre, egy helyen tudnak találkozni és tárgyalni.

"Elengedhetetlennek tartjuk, hogy az értékesítő kollégáink személyes kapcsolatot ápoljanak a megrendelőkkel. Bár a sales tevékenységeket ma már számos technikai eszköz, digitális megoldás segíti, nem szabad megfeledkeznünk az élő kommunikáció fontosságáról. Ezt az irányelvünket erősítik az olyan rendezvények, mint amilyen a MICE fórum is" - fogalmazott Liptai Judit.

"Nagyon nagy szükség volt Budapesten egy olyan helyszínre, amely nagy létszámú, minőségi nemzetközi események fogadására és színvonalas kiszolgálására is alkalmas. A felújított Danubius Hotel Helia rendezvényközpontnak pedig minden adottsága megvan ahhoz, hogy a budapesti konferenciaturizmus egyik meghatározó helyszíne legyen" - fejtette ki Dakakni Amina, a Day Holiday értékesítési igazgatója, a rendezvény egyik résztvevője.