Decemberben nyit a Medic & Wellness Hotel BONVITAL****superior

Forrás: turizmus.com

 2015. június 30. 16:22

A tervek szerint decemberben megnyíló, prémiumkategóriájú szállodában a vendégekkel való törődés, az egyedi szolgáltatások és a magas minőségű gasztronómia kap főszerepet.

A Medic & Wellness Hotel Bonvital tulajdonosai szerint Hévízen van olyan piaci rés, amelyre érdemes szállodanyitást alapozni. A MFM Hotel Kft. komoly szakmai előkészítő munka után döntött a korábban 11 hónapig Mirage néven üzemelő, majd egy teljes évig zárva tartó belvárosi szálloda megvásárlásáról és újranyitásáról. A ház új névvel és arculattal, részben újragondolt épülettel jelenik meg a piacon

 

Prémiumszolgáltatás pároknak, csoportoknak

A hotel elhelyezkedése több mint ideális, hiszen a belváros szívében található, zárt híd, illetve közvetlen folyosó köti össze a Szent András Reumakórházzal és a fedett fürdővel. Ennek köszönhetően a vendégek a feltöltődés mellett egy igazi „city hotel" hangulatot is kapnak. A remek lokációt is szem előtt tartó koncepció szerint a Bonvital azokat a 40 év feletti, elsősorban gyermek nélkül érkező párokat, csoportokat, baráti társaságokat célozza meg, akik rekreációs, reaktivációs céllal mennek Hévízre, és igénylik a prémiumszolgáltatásokat. Fő üzenetük a maximális gondoskodás és az egyéni kiszolgálás a négy csillag superior besorolású szálloda falai között.

A piacok közül elsősorban Hévíz klasszikus küldő területeire számítanak, ugyanakkor Németország, Ausztria, Svájc és Oroszország mellett a skandináv államoknak is jelentős szerepet szánnak. Belföldön azt a réteget is szeretnék elérni, amelynek tagjait Hévíz eddig nem tudta nagy számban megszólítani, például a reaktiválódni akaró, de a megkülönböztetett szolgáltatást is igénylő üzletemberek körét.

A tulajdonosok különösen nagy hangsúlyt helyeznek a gasztronómiára, a magasra pozicionált étterem fine dining ételeket és gazdag italválasztékot kínál majd. Modern technológiával egészséges, ízben és látványban kiemelkedő ételeket szeretnének készíteni. A vendéglátó egységek kapuikat a külső vendégek előtt is szélesre tárják.

A másik fontos pillér mindazon wellness-, medical wellness- és gyógyszolgáltatások nyújtása, melyek a Hévízre érkező vendégekben igényként felmerülhetnek. A klasszikus gyógyszolgáltatások ezért éppúgy szerepelnek a szolgáltatási palettán, mint a sokféle masszázs.

 

A saját csapatban hisznek

„A koncepció elkészült, most azokat a személyeket keressük, akik segítenek megvalósítani. A pénzügyi befektetőnek fontos célja, hogy saját menedzsmentet építsen elképzelései megvalósítására" – nyilatkozta lapunknak a válságmenedzselésben nagy tapasztalatot szerzett Vitkovics Péter, az MFM Hotel Kft. ügyvezetője, akit a bezárt szálloda működő vállalkozássá tételével és újbóli piacra vitelével bíztak meg a tulajdonosok.

A májusban megkezdett pre-opening tevékenység egyik legfontosabb állomása a szálloda igazgatójának kiválasztása volt.
A szállodavezetésben nagy tapasztalattal rendelkező Tapodi Attilát jól ismerik Hévíz környékén, a szakember az árak és a csomagok tervezésében, a szolgáltatási kör kialakításában és az előértékesítésben egyaránt aktív szerepet vállal. A létszámot folyamatosan bővítik, a 92 szobás házban 65-70 fős személyzet teljesít majd szolgálatot.

 

Átfazonírozott épület

„Az épületnek eredetileg sok építészeti hiányossága volt, amin igyekszünk változtatni" – beszélt a folyamatban lévő munkákról Vitkovics Péter. Az étterem, a bár és a konyha kapacitását alulméretezték, ezt mintegy 600 négyzetméternyi terület hozzáépítésével orvosolják. A hasonló gonddal küzdő wellnessrészleg területét szintén kibővítették, nagyobb teret adva a szaunavilágnak, a pihenésnek és a masszázshelyiségeknek.    (X)