Decemberben vízre szálltak az Aranykulcsosok

Forrás: turizmus.com

 2021. december 10. 09:42

Szerda este újra hajóra szálltak a szállodaportások: az év utolsó, decemberi találkozóján az Eurama-City Sightseeing Budapest vendégszeretetét élvezhették az Aranykulcs Egyesület tagjai.

Az egyesület júliusban a Dunán kezdte a 2021-es rendezvény-sorozatát, így december 8-án stílszerűen ugyanott fejezte be az évet, az Eurama-City Sightseeing Budapest vendégeként.

Tavaly óta a vendéglátók, a Mr. NILSZ Kft., a Program Centrum Kft., és az Eurama Kft. szoros együttműködést alakított ki egymással. A közös munka célja, hogy a Budapestre látogató külföldi turistáknak a pandémia előtt megszokott minőségi, de sokak számára elérhető buszos, gyalogos, valamint hajós városnézéseket biztosítsanak.

A Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesületének találkozóján a hatos dokkról induló hajós vacsora három fogásos menüvel és üdvözlő itallal várta a vendégeket. A vacsora hangulatáról a cimbalmosból és vonósokból álló népi együttes, valamint néptáncos fellépése gondoskodott.

aranykulcs

Az egyesület júliusban a Dunán kezdte a 2021-es rendezvény-sorozatát, így december 8-án stílszerűen ugyanott fejezte be az évet

Fotó: Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesülete

 

Ezután Laza Krisztián, az EURAMA ügyvezetője mondott beszédet, melyben kitért a három említett cég fúziójára, értékelte a cégcsoport jelenlegi szolgáltatásait – az EURAMA például jelenleg az ExpressPCR szolgáltatásra fókuszál –, majd bemutatta a jövő évekre vonatkozó terveiket. A cégek ezen kívül bemutatták új programjukat is a Mahart rendezvényhajójának fedélzetén.

Kapcsolódó cikkek

Behajózott az Aranykulcs

2021. július 03.