Digitális szakértői csúcstalálkozó házigazdája volt a Rational

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 03. 17:39

Az ágazat előtt álló kihívásokra való összpontosítás, a rugalmasság, az innováció és a kreativitás jellemezte a New Hospitality digitális szakértői csúcstalálkozót, melynek a Rational volt a házigazdája.

Augusztus 26-án az F&B nemzetközi véleményformálói találkoztak a Rational által rendezett első, digitális szakértői csúcstalálkozó alkalmával. A konferencia három tematikus területének kulcsszavai az innovatív, a digitális és a fenntartható voltak. A prezentációk a neo-ökológiától, a kockázatkezeléstől, a készülékek hálózatba kapcsolásától és a főzési szekvenciáktól az új szabványt meghatározó éttermi koncepciókig terjedtek.

Balról jobbra: Moderátor Nicolas Makowski (Rational International, vezető alelnök), Micheal Butler (Tanácsadó F & B), Martin B. Jones (Deruption Officer, MBJ Associates), Benjamin Nothaft (Élelmiszer- és kiskereskedelmi szakértő, Rational)

Fotó: Rational

„A rendezvényen – melyre több mint 250-en regisztráltak szerte a világból – nyolc tekintélyes szakmai előadó vett részt. Az érdekes előadások, a felszólalóknak feltett kérdések és az élőben közvetített megbeszélés rendkívül változatossá tette az eseményt, melyen egyfajta platformot kínáltunk az ágazatnak az eszmecseréhez az aktuális problémák megbeszéléséhez, és nagyon elégedettek vagyunk az eredményekkel” – összegezte közleményében a Rational.

Az első digitális csúcstalálkozóért felelős Nicolas Makowski, a Rational International AG vezető alelnöke így summázta a rendezvényt: „A témák, a bemutatók és a digitális platformon való interakció ösztönözte a részvételt és a megkereséseket. Az előadást követően sok hallgató tett fel kérdéseket a felszólalóknak, míg mások a hírcsatornát az előadások letöltésére használták fel.”

A konferencia három tematikus területének kulcsszavai az innovatív, a digitális és a fenntartható voltak.

Fotó: Rational

Emellett a résztvevőknek lehetőségük volt arra, hogy a platformon kapcsolatba lépjenek egymással, időpontokat szervezzenek maguknak, és közvetlen kapcsolatot alakítsanak ki az előadókkal. A csúcstalálkozó két különböző időpontban volt elérhető, melyet nagy számban ki is használtak. A résztvevők több mint 25 országból voltak jelen.

Mindazok számára, akik a témaköröket tovább szeretnék tanulmányozni vagy nem volt lehetőségük élőben részt venni a csúcstalálkozón, a Rational a rendezvény teljes tartalmát összeállította az expert-summit.com weboldalon. A hozzáférés ingyenes.