Digitális társasjátékok Szegeden, a Forrás Hotelben

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 25. 16:18

Akkora volt a vendégérdeklődés, hogy sokszor távolabb leülve várták, mikor szabadul fel a játék. Mutatjuk a statisztikát a kedvenc játékokból. Karácsony-szilveszterre már több hotelben program lesz a Touchgametable.

Szegeden a vendégek kedvence a legújabb játék: a Leghosszabb út volt. A játék célja adott elemekből a leghosszabb utat építeni.

Az a jó ebben a játékban, hogy együtt ülhetik körül a családok. Szegeden egy 7 éves fiú magyarázta 30-as szüleinek, hogyan kell a játékot használni. Hiába, a gyerekek már a digitális világba születtek bele.

Érdekes volt látni, hogy középkorú párok is szívesen ülnek le játszani akár a városkereső vaktérképes játékokkal, vagy kirakni egy Puzzle-t.


Orvoskonferencián lesz főszereplő ezen a héten a Touchgametable. Visegrádra, a neurológus konferenciára készült el a sakk, amit ezentúl valamennyi Touchgametable-t bérlő hotel vendégei használhatnak.

Jó hír a sakk az idősebb vendégeket fogadó gyógyszállóknak. A fejlesztők biztosak benne, hogy az animátoroknak elég egyszer megmutatniuk az idős vendégeknek a digitális sakk használatát. A kezelések közti várakozás közben remekül fogják eztán múlatni az időt a már okostelefonhoz is hozzászokott fürdővendégek.

Idősebb hölgyvendégek kedvence lehet a Scrabble digitális formája, ami gálánsan odafordul a soron következő játékoshoz. Ugyanígy a pasziánsz és a Puzzle is kellemes időtöltés a mai „Skype-nagyszülőknek”.

A "Leghosszabb út" játék a nagy kedvenc Szegeden. Reggeltől estig folyamatosan játszanak a vendégek

Nagyításért kattintson a képre!

17 olyan játékot kínál a Touchgametable, amit szívesen játszanak a vendégek otthon dobozos formában, vagy a német területeken egyre népszerűbb társasjáték klubokban. A játékfejlesztés azonban nem áll meg. A kor szellemében mindig újat, meglepőt kell adni ahhoz, hogy a vendég igazán jól érezze magát. A fejlesztők arra törekednek, hogy pörgős, változatos legyen a TGT játékkínálata.

Karácsonyra, szilveszterre újabb meglepetésekkel készül a TGT fejlesztőcsapata, de erről majd később.

Nézze meg videón a Touchgametable-t ITT >

(X)

.