Digitalizáció a szállodaiparban – fejlesszünk okosan!

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 27. 15:24

A telekommunikáció és az informatika folyamatos fejlődésére a szállodáknak is oda kell figyelniük, hiszen a vendégek igényei is ezekkel párhuzamosan növekednek. Az az internetes sávszélesség, ami pár éve még elég lehetett egy konferencia lebonyolításához, ma már kevésnek bizonyulna.

Ha arra gondolunk, milyen bizalmas adatokat osztanak meg szállásadójukkal a vendégek – például a személyazonosságot igazoló dokumentumok kötelező beolvasása –, rögtön előtérbe kerül az információbiztonság, amelynek kezelése kiemelten fontos a digitális térben is.

A turizmus és vendéglátás iparágának hazai szereplői közül egyre többen veszik igénybe szolgáltatásként a legkülönbözőbb infokommunikációs megoldásokat. Ennek egyik oka, hogy a sokszor költséges beruházások helyett, az ilyen feladatok kiszervezése sokkal kiszámíthatóbbá teszi a gazdálkodást.

invitech

A telekommunikáció és az informatika folyamatos fejlődésére a szállodáknak is oda kell figyelniük, hiszen a vendégek igényei is ezekkel párhuzamosan növekednek

Fotó: Invitech

Az Invitech szolgáltatásai ebben a szektorban is magas színvonalúak, legyen szó akár wifi-hálózatról, telefonos alközpontról, vagy éppen adatközponti és IT-biztonsági megoldásokról.