Díjazták az üzleti turizmus legjobbjait

Forrás: turizmus.com

 2018. július 05. 14:39

Idén nyolcadik alkalommal ítélték oda a Business Excellence díjakat a kimagasló teljesítményt nyújtó üzleti turisztikai szolgáltatók számára.

A Business Traveller Hungary, az üzleti utazók magazinja ezúttal is saját olvasóit és üzleti partnereit kérte fel, hogy szavazzanak az ország legjobb hivatásturisztikai szolgáltatóira, 9 kategóriában, szállodától utazási irodán és légitársaságon át az éttermekig. A szakmai zsűri döntése alapján kategóriánként három jelölt szerepelt a listán, a szavazók ezek közül választhatták ki az általuk leginkább elismert szolgáltatókat, egyúttal lehetőségük nyílt saját jelöltet is állítani. Utóbbiak közül a legtöbb jelölést kapott szolgáltatók közönségdíjat kaptak.

 

A díjról Kelecsényi Ágnes, a Turizmus Kft. marketingigazgatója kiemelte: ma Magyarországon ez az egyetlen olyan elismerés, amely az üzleti utaztatásban – a hazai turizmus számára különösen fontos szegmensben – kimagaslóan teljesítő szolgáltatókat díjazza. A szektorban rejlő komoly piaci potenciált szerencsére évről-évre egyre több cég és szolgáltató ismeri fel.

Kenderesy Nadin PR igazgató arra emlékeztetett, hogy a nyolc évvel ezelőtt életre hívott Business Excellence-díjat egyre nagyobb szakmai érdeklődés kíséri, ami többek között az üzleti utazási szektor élénkülésének is köszönhető. Egyre több hazai cég keres színvonalas szolgáltatást konferenciái, menedzsment meetingjei, csapatépítő tréningei vagy akár incentive programjai megszervezéséhez. A kínálat egyre bővül, melynek köszönhetően a verseny is egyre erősödik, így csak a kimagasló színvonalon teljesítők maradhatnak talpon. Ez a díj az ő tevékenységüket ismeri el.

Az üzleti utazóknak és utaztatóknak szóló Business Traveller Hungary magazin 2003 óta van jelen a hazai piacon, olvasótábora évről-évre bővül. A negyedévente megjelenő magazinban az üzleti utaztatás, konferencia- és rendezvényszervezés legújabb trendjeit és megoldásait mutatjuk be, de olvashatnak izgalmas interjúkat, érdekes hotelteszteket és helyszínajánlókat is. A változó igények minél hatékonyabb kiszolgálására nemrég teljes egészében megújultak a termék online felületei: a weboldal (www.businesstraveller.hu), a heti (ingyenes) online hírlevél és a Facebook oldal (facebook.com/businesstravellerhungary). A fejlesztés tovább folytatódik. Örömmel tapasztaljuk, hogy a hazai hivatásturisztikai kínálat folyamatosan kreatív, innovatív és minőségi szolgáltatásokkal bővül – hangsúlyozta Németh Andrea főszerkesztő.

 

A Business Excellence díjazottak:

Legjobb budapesti business hotel: Radisson BLU Béke Hotel

Közönségdíj: Hotel President Budapest

 

Legjobb vidéki business hotel: Airport Hotel Budapest

Közönségdíj: Hotel Azúr Prémium

 

Legjobb budapesti rendezvényhelyszín: Urban Betyár

Közönségdíj: Zeneakadémia

 

Legjobb vidéki rendezvényhelyszín: Szidónia Kastélyszálloda

Közönségdíj: Hotel Club Tihany

 

Legjobb corporate utaztató: B2Sky Travel

Közönségdíj: Tensi Tours

 

Legjobb rendezvényszervező: Day Holiday

Közönségdíj: Eventrend

 

Legjobb légitársaság: LOT Polish Airlines

Közönségdíj: Qatar Airways

 

Legjobb autókölcsönző: SIXT Rent a Car

Közönségdíj: HERTZ Mercure Rent a Car

 

Legjobb új piaci szereplő: IBIS Styles Budapest Airport

Közönségdíj: OREX Travel

 

Gratulálunk a díjazottaknak!