Díjeső a Bo18 Hotel*** Superiornak

Szerző: PR

 2014. július 09. 07:58

A tavalyi évet követően idén is egymás után sorra nyeri a díjait és elismeréseit a Bo18 Hotel*** Superior. Alig vette át a szálloda a Tripadvisor Certificate of Excellence díját, az Expedia.com Insiders Select díjjal jutalmazta a hotelt.

Az Expedia.com kihirdette a 2014-es Expedia® Insiders' Select™ verseny nyerteseit, a megmérettetésen a legmagasabb értékelésű szálláshely egyikévé választották a budapesti Bo18 Hotel*** Superiort. Az Expedia Insiders' Select egy, az Expedia vendégeinek véleménye alapján összeállított, évente kiosztott elismerés, amellyel a globális piactéren elérhető legjobb szállodákat jutalmazzák. Ritka egy szálloda életében, hogy egymást követő két évben is nyerjen. Az évente elküldött közel 2 millió visszajelzés alapján a Bo18 Hotel*** Superior egyike a 650 nyertesnek világszerte, több mint 290.000 szálláshelyből.

A szálloda az Expedia vendégeinek véleménye alapján folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást és kivételes vendégélményt nyújt. Magyarországról mindösszesen 7 szálloda került be a legjobbak közé, közöttük is a Bo18 Hotel*** Superior az egyetlen, amely a 3 csillag superior kategóriát képvisel.

A szálloda hároméves üzemelése alatt harmadszor nyerte el a  Tripadvisor Certificate of Exellence (kiváló minősítési) díját. A portál 2010-ben alapította a díjat azoknak a szolgáltatóknak az elismerésre, amelyeknél folyamatosan kiemelkedő az utazók véleménye.

A szálloda az év második felében is sok versenyen tervezi megmérettetni magát a hazai piacon, mindemellett több jelentős nemzetközi versenyen való részvételre kapott már meghívást.