Díjeső és új imázsfilm a Boscolo Budapestben

Forrás: turizmus.com

 2015. január 21. 14:50

A Boscolo Budapest és a 120 éves New York Palota kiválóságaira több szakmai fórum is felfigyelt, és ezt a kitüntetett figyelmet 7 különböző díjjal koronázták meg a 2014-es évben.

Az esztendő rögtön azzal indult, hogy az Év Szállodája díjat elnyerte az 5 csillagos kategóriában. Ezt követően a SIRHA Budapest desszert verseny nyertese Nagy Anna, a Salon Étterem cukrásza lett. A New York Kávéházat az ősz folyamán tüntette ki Budapest közgyűlése Budapest Márka díjjal. A decemberi XVI. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat díjátadó ceremóniáról is büszkén távozhattak a Boscolo Budapest képviselői, ugyanis három különböző kategóriában is első helyezett lett a New York Palota: örökségvédelmi és szálloda kategóriában, valamint különdíj kategóriában is, amelyet a jelöltek szavazatai alapján nyert el. A fent említett kitüntetések mellett a New York Palota az összesített II. díjat is elnyerte a pályázaton.

A Boscolo Budapest és a Boscolo Residence szintén elkelő helyen végzett a Gault&Millau idei kiadványában, valamint a Salon Étterem idén is 16 pontot kapott az értékelésen, amellyel megosztott második helyezést ért el Magyarország éttermei között.

Az év méltó lezárását a Boscolo Hotels General Executive Meeting megszervezése képezte a szálloda életében. A Boscolo Hotels sok kiváló és magas kategóriájú 5 csillagos szállodái közül, a csoport zászlóshajójának is számító Boscolo Budapest nyerte el a megtisztelő lehetőséget, hogy vendégül láthassa a szállodalánc nemzetközi vezetőségét.

Az eseményen került sor a szálloda új imázsfilmjének premierjére is, amelyet az alábbi linken Önök is megnézhetnek: https://www.youtube.com/watch?v=G8s7DyJeXmc (x)