Discovery – jutalmazzák a hűséget

Forrás: turizmus.com

 2016. április 13. 21:51

Mit szólna hozzá, ha hűsége jutalma egy reggeli lenne a Boszporusz partján, soron kívüli áldás Ganésa isten templomában, vagy akár egy tandem ejtőernyős ugrás Sydney látványában gyönyörködve?

A kérdésre a Kempinski Hotel Corvinus Budapest szakemberei adták meg a választ április 13-án azon a kiutaztatóknak szóló eseményen, amelyen hangulatos, kötetlen, koktél melletti beszélgetés során mutatták be partnereiknek a Global Hotel Alliance (GHA) hűségprogramját, a Discoveryt.

A 2004-ben alakult GHA, amelynek egyik alapító tagja a Kempinski, 33 független luxusmárkát egyesít a világ legnagyobb hotelszövetségében az Omnitól a Firstön át a Rydges Hotelsig.  Így a Discovery hűségprogram a GHA 500-nál is több tagszállodájában nyújt egyedi kedvezményeket és élményeket, 76 országban világszerte.

A szakemberek előadásukban kiemelték, hogy nem szokványos hűségprogramról és pontgyűjtésről van szó: a rendszer arra épül, hogy a vendég bónusza, vagy ha úgy tetszik jutalma egy igazán különleges, egyszeri élmény, olyan egyedi program, amely mások számára nem (mindig) elérhető.

A rendezvényen a programról azt is megtudhattuk, hogy nem jár tagdíjjal, ellenben sok előnnyel, már az első foglalástól kezdve, sőt a Discovery hűségprogramhoz már akkor csatlakozhatunk, mielőtt bármelyik Kempinskiben vagy GHA-partnerszállodában megszálltunk volna.