Dreher Sziget Sörrel koccinthatnak a fesztiválozók

Forrás: Vendéglátás

 2017. július 20. 12:55

A Sziget legrégebbi beszállító partnere, a Dreher Sörgyárak termékeiből 1995 óta nagyjából 18 millió korsó sört ittak meg a fesztiválozók. Idén egy speciális, csak itt kapható sörkülönlegességgel koccinthatnak a látogatók a 25 éves jubileumra.

A Dreher több mint tíz éve tartó szponzorációs időszakában voltak egészen extra kitelepülései is, mint a 22 méter magasba emelkedő söröző, a Dreher in the Sky, vagy a 3000 négyzetméteres, homokkal leterített Dreher Napköztársaság. Az utóbbi években pedig itt is elérhetővé tette egyes sörkülönlegességeit, például a Dreher Hidegkomlós Tanksört – írja a Vendéglátás.

Az idén 25 éves Sziget Fesztivál jubileumára a Dreher speciális ajándékkal készült, sörmesterei már év eleje óta dolgoztak egy egyedi sörkülönlegesség fejlesztésén, a Sziget Sörön – emelte ki Szederkényi Zita, a Dreher Sörgyárak vállalati kapcsolatok vezetője az új termék szerdai bemutatóján.

Kádár Tamás, a Sziget Szervezőiroda cégvezetője hozzátette: a Sziget és a Dreher 23 éves partneri együttműködése kifejezetten különleges a céges világban. A külföldi látogatók itt ismerték meg a Drehert, ma pedig már kifejezetten keresik – mondta.

A Sziget Sör hidegkomlózásos technológiával készült

 

A Sziget Sör hidegkomlózásos technológiával, Centennial komlóval készül, amelyet előszeretettel használnak IPA sörökhöz is. Megkóstolásakor citrusos, virágos aromára számíthatunk – tájékoztatott Becz Gábor.

Tavaly egyébként 80 söröző 500 sörcsappal, valamint 220 dobozos kiszerelést rejtő hűtővitrinnel várta a Szigeten a látogatókat, akinek körülbelül kétharmada meg is kóstolta a Dreher sörök valamelyikét.

Kapcsolódó cikkek