Dübörög a Kempinski a Forma-1 alatt – podcast

Forrás: turizmus.com

 2021. július 31. 10:10

A Forma-1-nek köszönhetően nagyon jól alakul a július végi-augusztus eleji foglaltság a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben, de az elkövetkező hónapokra is bizakodóan tekint a szálloda – mondta el Dénes Judit, a hotel értékesítési és marketingigazgatója a Trend FM Turizmus.com című műsorában.

A kitűnő foglaltsági adatok főleg abból adódnak, hogy a szállodában Forma-1-es csapatok és rengeteg rajongó is megszáll.

Rajtuk kívül azokat a potenciális belföldi vendégeket is nagy számban szeretné megszólítani a hotel az elkövetkező időszakban, akik szívesen eltöltenének néhány napot Budapesten, számukra külön csomagokat dolgoztak ki. Ez a törekvésük egyébként nem új keletű, a tavalyi egyéjszakás csomagjuk pl. elég jól szerepelt a belföldiek körében.

Szabadedzés a Forma-1 Magyar Nagydíjon Mogyoródon

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

Manapság nagyon nehéz előre tervezni, ezért az augusztusi forgalommal kapcsolatban sem lát tisztán a szálloda, de jó hónapra számítanak, és bizalomra adnak számukra okot a szeptemberi nagyrendezvények is.

A Kempinski a szállodavállalatok közül elsőként vezetett be tavaly márciusban szigorú egészségbiztonsági-higiéniai előírásokat, ill. protokollt, ezeket részben még ma is fenntartja. A budapesti szálloda egy napra sem zárt be az elmúlt közel másfél évben, még akkor sem, ha csak néhány szobájuk volt foglalt. Szerencsére a vendéglátóhelyeik, amíg lehetett ezeket látogatni, jó forgalmat hoztak – emelte ki Dénes Judit.

A teljes rádióinterjút itt hallgathatja meg:

Hallgasson bennünket!

A Turizmus.com rádióműsora csütörtökönként hallható a Trend FM-en, 17.15-18.00 között.

Ismétlés szombat délutánonként, a 17:30-as híreket követően.

A műsorvezető: Érczfalvi András, a Trend FM Monitor Délután műsorvezetője.
A műsort szerkeszti: Kenderesy Nadin, a Turizmus Kft. PR igazgatója (kenderesy.nadin@turizmus.com).