Dupla elismerés a Bo18 Hotel***Superior szállodának

Forrás: turizmus.com

 2015. február 04. 17:50

Nemzetközi és hazai megmérettetések alapján is a budapesti Bo18 Hotel***Superior Magyarország legjobb 3 csillag superior kategóriájú szállodája.

Jól indult az év a Bo18 Hotel***Superior számára, egymást követő harmadik évben került be a világ legismertebb utazási közösségi oldala, a Tripadvisor legjobb 25 magyarországi szállodája közé.

Mindemellett a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és a Magyar Turizmus Zrt. által meghirdetett, szakmai zsűri által elbírált pályázaton az „Év Szállodája" díjat is megszerezte a hotel, 3–3 csillag superior kategóriában.

A Tripadvisoron a vendégek véleménye alapján évekre visszamenőleg sem találunk olyan szálláshelyet, amely ebből a kategóriából be tudott volna kerülni Magyarország legjobb 25 szállodája közé. Külön figyelemre méltó, hogy a Bo18 Hotel***Superior vezető hazai 5 és 4 csillagos szállodákkal képes folyamatos versenyben maradni színvonalával és szolgáltatásaival.

A tavalyi évet a vendégek visszajelzése mellett a szakmai zsűri is elismerte azzal, hogy a Bo18 Hotel***Superior elnyerte az "Év Szállodája" díjat, jelentős nemzetközi brandekhez tartozó hoteleket megelőzve.

 

„Nagy megtiszteltetés és kimagasló elismerése az elmúlt évek munkájának ez a két díj. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert a 2014-es év ismételten sok munkával telt, amelyhez rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk kedves vendégeinktől, partnereinktől és a szakmától egyaránt" – mondta el Peter Zsuzsanna, a BoHotels értékesítési igazgatója és a brandhez tartozó két szálloda igazgatóhelyettese.

"Amire igazán büszke vagyok, hogy csapatommal immáron három éve tudjuk folyamatosan biztosítani azt a magas színvonalat, sztenderdeket, amelyek segítségével triplázni tudtunk minden korábban elnyert elismerésen. Vendégeink visszajelzései változatlanul kimagasló fontossággal bíró mutatónk, ezért is különösen lényegesek számunkra a különböző foglalási felületeken és utazási közösségi oldalakon elnyert minősítések.

Az "Év Szállodája" díj elnyerésével a szakma vezető szervezetei is elismerték azt a rengeteg energiát és munkát, amit 2011 óta a Bo18 Hotel***Superior pozicionálásába, sztenderdjeink kialakításába fektettünk, és visszajelzést kaptunk, hogy igazán jó irányba tartunk" – hangsúlyozta Peter Zsuzsanna.

 

„Ezúton is szeretnék minden, az "Év Szállodája" díjat megpályázó és nyertes szállodás kollégának gratulálni, akikkel a mindennapokban is együtt küzdünk a kiemelkedő vendégelégedettségért, a professzionális szolgáltatások biztosításáért" – nyilatkozta Szabó Ákos, a BoHotels szállodák igazgatója.

„Nagyon köszönöm kollégáimnak azt a sokszor hihetetlen teljesítményt, amit 2014-ben ismételten hozzáadtak céljaink eléréséhez. Köszönöm partnereink támogatását, segítségét és együttműködését, és végül, de nem utolsósorban vendégeinknek a több ezer kedves visszajelzést, az építő javaslatokat, elismeréseket.

Mint a szálloda igazgatója és tulajdonosa beigazoltnak látom korábban megálmodott koncepciónk sikerességét, és nagy tervekkel vágunk neki a 2015-ös évnek. Hamarosan megnyílik második szállodánk a BoHotels brandje alatt, a Bo33 Hotel****Family&Suites, amely a már kialakított sztenderdjeinket, a tőlünk megszokott minőséget viszi tovább. Ez után sem szeretnénk megállni, további hotelekkel kívánjuk a jövőben a brandet bővíteni, mellyel kapcsolatban egyre több megkeresés érkezik hozzánk" – tette hozzá Szabó Ákos. (x)