Dupla születésnap az Aquaticumban

Forrás: turizmus.com

 2018. június 13. 14:59

Kettős születésnapot ünnepel idén a Debreceni Gyógyfürdő Kft., hiszen 20 éves az Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotel****, valamint 15 éves az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő. A jeles évforduló alkalmából június 11-én partnerpartit rendeztek a szállodában.

Az ünnepi hét és egyben a nyár nyitóeseményén Fazekas Lajos, a Debreceni Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója tartott visszatekintést az elmúlt évek kiemelkedő mérföldköveit megemlítve, majd ezt követően a jelenkor kihívásairól is szót ejtett.

Az ügyvezető elmondta, az elmúlt években többmilliós vendégforgalmat regisztrált élményfürdő népszerűsége továbbra is töretlen a hazai- és a külföldi turisztikai piacon. A létesítmény egyediségét a nyitás óta megőrizte, egyik fő vonzereje, a biokezeléssel karbantartott fantasztikus mediterrán növényzet, ami teljesen egyedülálló hazai viszonylatban.

A vizes élményparkban és a szállodában a jövőben is kiemelkedő szerepet kapnak a család-és bababarát szolgáltatások, hiszen a bel- és külföldi látogatók nagy része éppen emiatt választja az Aquaticumot kikapcsolódása helyszínéül.

 

Fotó: Fejes Márton

 

Az előadást követően a partnerparti résztvevői számára a szálloda Natura éttermében ünnepi ebéddel kedveskedtek, ahol a vidám hangulatot - a kulináris örömök mellett - Stahl Judit gasztro kvíze fűszerezte.

Az ünnepi esemény a törzsvendégek és partnerek élményfürdő bejárásával zárult. A dupla jubileum alkalmából nyereményjátékot és születésnapi hetet is hirdettek.