Duplázott a Szállodák.hu

Forrás: turizmus.com

 2015. január 28. 17:20

Sikeres évet zárt a Szállodák.hu, mivel 2014-ben megduplázta előző évi forgalmát és új területeken is megvetette a lábát.

A 4 éve indult vállalkozás immáron teljeskörű turisztikai porfolióval áll ügyfelei rendelkezésére, akik közül jelentősen nőtt a corporate partnerek és nagyvállalati megbízók száma.

A Szállodák.hu 2014-ben a korábbi kizárólagosan online fókuszú OTA tevékenység megtartása mellett új területeken is megjelent és kiemelkedő sikereket ért el. A  PCO/PEO üzletágak elindításával a cég immár  a corporate szegmensben megkerülhetetlen szereplővé vált, a területért felelős sales csapat vezetését februártól Bota Zsolt látja el. A Szállodák.hu átstrukturálásának köszönhetően mára a vállalati ügyfelek száma már meghaladja a 800-at, az event divízió fejlődésének köszönhetően az év szinte minden napjára jutott egy-egy vállalati rendezvényük, de emellett az egyéni üzleti ügyfelekről sem feledkeznek el, a dinamikus növekedés ezen a téren is 50% feletti.

 

A Szallodak.hu 2015-ben leginkább a MICE terület további fejlesztésére kíván koncentrálni, illetve a tavalyi évben elindított kiutaztatási divizió továbbra is kiemelt fókuszt kap majd. A bővülő sales csapat feladata lesz, hogy az on-spot rendezvény asszisztenciát megerősítse, valamint  külföldi és belföldi céges study tourok számának növelésén dolgozzon. A kiemelt corporate ügyfeleiknek egy partnerparty keretében mutatta be a cég új szolgáltatásait Tatár György, a Szallodak.hu vezetője.

A rendezvényről fotógaléria ITT elérhető.