Édes kényeztetés a szállóvendégeknek

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 11. 16:08

A Nuxe kozmetikai márkát egy aromaterápia és a gyógynövények iránt elkötelezett szenvedélyes gyógyszerész alapította 1957-ben.

Fő filozófiája a növények csodálatos erejének felhasználására alapult, az inspirációját a gyógyszerészeti hagyományok és a növényi hatóanyagok hasznosításának egyesítéséből meríti.


A Groupe GM és a Nuxe márka az egyik legnépszerűbb termékcsaládjából fejlesztette ki közösen azt a  speciális szállodai kozmetikum családot, melyet kizárólagosan a Dr. Hotellátó Zrt. forgalmaz Magyarországon. A hotel vendégek különleges kényeztetéséről az alapanyagként minden termékben használt selymes méz, lime virág, növényi olaj és más virág kivonatok gondoskodnak. Gyengéd ápolóhatást biztosít minden bőrtípusra, kiválóan alkalmas az egész családnak, így gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.  A Nuxe szállodai kozmetikumok hamar népszerűvé váltak a vendéglátóhelyek körében, hiszen a márka ismert a patikákból, a Vendégek szívesen használják a jellegzetes mézillatú, kiváló hatóanyag tartalmú termékeket.


A Dr. Hotellátó Zrt. a Nuxe hotel termékeket az alábbi választékban kínálja a különleges minőséget kereső partnereinek: Tubusos vagy flakonos 40 és 50 milliliteres kiszerelés, arclemosó gél, sampon és tusfürdő, sampon, hajkondicionáló és testápoló. Ezeken kívül elérhető 300 milliliteres adagolós sampon és tusfürdő, folyékony szappan, 20 grammos szappan és 40 grammos speciális masszázsszappan is.

A Nuxe márkával kapcsolatos további információkkal a Dr. Hotellátó Zrt. alábbi elérhetőségein tudunk szolgálni.

(x)

Kapcsolódó cikkek

Aminek minden vendég örül

2017. augusztus 30.