Egész évben működő, látványos aquapark nyílik újra Šibenikben

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. április 19. 11:05

Június elején új attrakcióval gazdagodik a horvátországi Šibenik: az Amadria Park Šibenik változatos élményelemekkel és fedett, fűtött területtel nyit újra, ami lehetővé teszi a létesítmény időjárási körülményektől független, egész éves üzemelését.

Az újranyitó aquapark vonzó programlehetőséget kínál majd a családosoknak és minden vízi élményeket szerető és kereső érdeklődőnek. Közvetlenül a tengerparton található, átjárással az Amadria Park Šibenik szállodáiba, így a hotel vendégei akár egyetlen köntösben is átsétálhatnak, és minden évszakban élvezhetik az aquapark szolgáltatásait. A létesítmény külsős vendég számára is elérhető.

A színek és formák harmóniája minden korosztály számára élvezetessé teszik az itt-tartózkodást

Fotó: Amadria Park

Izgalmas élményelemek minden korosztálynak

A sokoldalú komplexum 36 000 négyzetméteren (ebből 9100 fedett, fűtött, egész évben működő) kínál változatos időtöltést, egyszerre 4000 vendéget képes fogadni. A tartalom fejlesztésében és kidolgozásában a világ legjobb szakemberei vettek részt. Olyan hely kialakítása volt a cél, ahol a család minden tagja kiválóan szórakozhat kortól függetlenül.

Mint a tulajdonosok fogalmaznak, szeretnék, ha mindenki életre szóló emlékekkel hagyná el az aquaparkot. Ezt egyebek mellett vízicsúszdák összesen 820 méter hosszúságban, hullámmedence, pezsgőfürdők, gyermekmedencék, wellness- és fitneszklub, három tematikus étterem, bárok, játszóterek és üzletek szolgálják.

Több mint 300 különböző játékelem áll rendelkezésre gyerekek számára (locsolók, szökőkutak, vízesések és beltéri játszószobák stb.), illetve itt található a régió leghosszabb mesterséges folyója is, a 610 méter hosszú Lazy River, ami igazi kuriózumnak számít majd. Létesítményszerte fokozott figyelmet kap a biztonság, az aquaparkban összesen száz alkalmazott dolgozik.

36 ezer négyzetméteren terül el az aquapark

Fotó: Amadria Park

Egész évben nyitva

A komplexum a tervek szerint az év minden napján nyitva tart, az egész napos jegy ára felnőtteknek 35 euró lesz, míg a gyerekeknek 17,5 euró vagy 25 euró (a gyermek magasságától függően). Sajátossága, hogy egy szállodai komplexum részeként épült fel, ezáltal a vendéglátás és kiszolgálás terén is a szállodai színvonalat tartja. Többek között ez is megkülönbözteti a többi nyilvános aquaparktól. A régióban ráadásul ez az egyetlen olyan vizes létesítmény, amely szállodai elhelyezést is tud nyújtani, mindezt közvetlenül a tengerparton. Megálmodói kifejezetten büszkék a luxuswellnessklubra, amelyet elsősorban az anyukák számára hoztak létre, a szolgáltatások többsége az ő regenerálódásukat, feltöltődésüket szolgálja.

A luxuswellnessklub a szülők feltöltődését szolgálja

Fotó: Amadria Park

Hiánypótló vonzerő

Az aquapark a szórakoztató létesítmények építésében világelső kanadai WhiteWater cég projektje, amely olyan világmárkáknak is dolgozott már, mint a Disney vagy a Legoland. A beruházás összértéke 21 millió euró, az új attrakció révén nemcsak a hotel, de az egész város is új vonzerőt kap, és színesebbé válik a desztináció imázsa. A beruházás jól illeszkedik az ország és a város turisztikai stratégiájába is, hiszen mindenütt kiemelt cél a szezonalitás csökkentése. A komplexum komoly vonzerőt képvisel majd, és hiánypótló módon egészíti ki az elsősorban a tengerparti lehetőségekre és a város adottságaira épülő turisztikai kínálatot.

(X)