Egészségturizmus és senior turizmus szakmai nap Észak-Magyarországon

 2014. április 06. 12:04

A Magyar Turizmus Zrt. és az Észak-magyarországi Gyógyturisztikai Egyesület „Egészségturizmus és 50+" témában tart szakmai napot 2014. április 24-én Egerszalókon.

Az Észak-magyarországi régió egészségtudatos hegyvidéki desztinációként szeretné erősíteni mind a belföldi mind a nemzetközi piacokon pozícióját. A termál- és gyógyfürdőkön túl kiemelkedően széles egészségturisztikai kínálat jellemzi a régiót, az egészségturizmus fejlesztésében és népszerűsítésében több száz partner érdekelt a térségben.

A Saliris Resort Spa & Konferencia Hotelben megrendezésre kerülő szakmai találkozás célja  az egészségturizmus jelenlegi helyzetének, trendjeinek valamint a senior turizmusban rejlő új piaci lehetőségek megismerése.   A szakmai napon a régió új egészségturisztikai szereplői és új beruházásai is bemutatkozási lehetőséget kapnak.

Részletes program letölthető: ITT

A rendezvény az Észak-magyarországi turisztikai régió illetékességi területén működő szolgáltatók számára ingyenes, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A programon való részvételi szándékot kérjük, legkésőbb április 20-ig az alábbi elérhetőségeken jelezni:
Gulyás István – E-mail: gulyas.istvan@itthon.hu, telefon: 36/512-440