Egy évig ingyen hirdethetik magukat a brit vendégházak

Forrás: turizmus.com

 2020. április 15. 13:52

A Cherished Holiday Homes azzal szeretne segíteni a szakmának, hogy 12 hónapos ingyenes hirdetést kínál az Egyesült Királyság nyaralótulajdonosai számára.

Az egyesült királyságbeli nyaralóház-bérleti vállalkozás, a Cherished Holiday Homes egy éven át ingyenes hirdetést ajánlott fel a magántulajdonban lévő nyaralóingatlanok tulajdonosai számára, a Covid-19 válság következményeinek leküzdésére.

A Cherished Holiday Homes az ingyenes promóciótól azt várja, hogy a nyaralóházak tulajdonosai némi segítséget kapnak általa az év második felére, illetve a 2021-es szezonra szóló foglalások tekintetében.

A turisztikai vállalkozások zömének jövője bizonytalan Nagy-Britanniában is. A nyaralótulajdonosok számára is rendkívül fontos, hogy a veszélyhelyzet mielőbb elmúljon, és a vendégek visszatérjenek.

Azt remélik, hogy a hosszú kivárás után minden korábbinál jobban vágynak majd az emberek arra, hogy utazzanak, felfedezzenek, kiránduljanak.

Az ingyenes megjelenési lehetőség a vendégházak tulajdonosait segíti

Fotó: cherishedholidayhomes.co.uk

Az ingyenes hirdetés révén a nyaralótulajdonosok kommunikálni tudnak vendégeik felé, és arra ösztönözhetik őket, hogy már most foglalják le nyaralásukat arra az időre, amikor megszűnnek a lezárások és szabadon lehet utazni az Egyesült Királyságban – írja a breakingtravelnews.com.

A rendkívül látogatott weboldalon a megjelenési lehetőség reményt és optimizmust adhat a vendégházak tulajdonosainak egy olyan időben, amely hihetetlenül nagy kihívást jelent az egész ágazat számára.

A Cherished Holiday Homes-t 2012-ben alapította Lesley Ainsworth ügyvezető igazgató azzal a céllal, hogy könnyen elérhető platformot nyújtson az egyéni utazók szálláskereséséhez az Egyesült Királyságban, országszerte.