Egy igazán közönségbarát műsor – Rádióinterjú

Forrás: turizmus.com

 2017. június 27. 15:10

Az RTL Klubon május eleje óta futó Év hotele című műsor egyediségéről, újdonságáról beszélt Molnár Orsolya, az utazzitthon.hu marketingese és Serfőző Zsolt producer a Trend FM Turizmus.com című műsorában.

A műsor kitalálásakor céljuk az volt, hogy ne csak a közönség számára alkossanak érdekeset és izgalmasat, hanem egy olyan produkció szülessen, amelyet a szakma is szeretettel követ – mondta el Serfőző Zsolt, aki úgy véli, nem azon múlik egy szálloda értékelése, hogy hány szauna található benne, vagy milyen a wellness részlege, hanem azon, hogy milyen élményt ad.

Ezt az élményt fokozandó olyan párokat és családokat választottak a szállodák tesztelésére, akik valamilyen céllal indulnak útnak. Ilyen cél lehet például egy leánykérés.

Minden hónapban 1-1 régió szállodái kerülnek bemutatásra, a közönség közülük szavazhatja meg a hónap hotelét. 2018 januárjában pedig ezen havi nyertesek kerülnek újra bemutatásra, és közülük kerül ki a végső győztes.

Molnár Orsolyától megtudhattuk, hogy tapasztalatai alapján a magyar utazók többsége továbbra is árérzékeny, ugyanakkor egyre többen terveznek előre, kihasználva az előfoglalási kedvezményeket.

További részletek az interjúban hallhatók.

Hallgasson bennünket!

A Turizmus.com rádióműsora csütörtökönként hallható a Trend FM-en, 17.15-18.00 között.

Ismétlés szombat délutánonként, a 17:30-as híreket követően.

A műsort szerkeszti: Kenderesy Nadin, a Turizmus Kft. PR igazgatója (kenderesy.nadin@turizmus.com).