Egy márka, két berendezés

Forrás: turizmus.com

 2018. július 25. 14:38

Kedvező visszajelzések érkeztek Európából a február óta a Rational nevet viselő Vario Cooking Centre tésztakészítőről. Latin-Amerikában főleg több márkával rendelkező nagyobb fogyasztók kedvelik.

„A stuttgarti Intergasta és a hamburgi Internoga kiállításon teszteltük a névváltás hatását, és nagyon kedvező visszajelzéseket kaptunk” – mondta Dr. Peter Stadelmann, a Rational AG vezérigazgatója. A cég azzal a jó hírrel is tudott szolgálni a fogyasztóinak, hogy az eddiginél is könnyebben meg tudják vásárolni a Vario Cooking Center, hiszen ugyanazon a csatornán értékesítik, mint a Self Cooking Centert.

Érdemes tudni, hogy a két berendezés eltérő technológia alapján működik, de az közös, hogy mindkettő intelligens, és segít a séfnek elérni a kívánt eredményt. A Vario Cooking Center segítségével verhetetlen tésztákat, leveseket, mártásokat és desszerteket lehet készíteni, a Self Cooking Center pedig kiváló például párolt zöldségek és grillezett ételek, sőt akár steak előállítására. Nekik köszönhetően a Rational AG a meleg ételek készítésének specialistájává vált az éttermekben és étkezdékben.

A cég most egyébként a recept-adatbázist is tartalmazó ConnectedCooking hálózat fejlesztésén dolgozik. (X)

Dr. Peter Stadelmann, a Rational AG vezérigazgatója

Fotó: turizmus.com