Egy videó, amelytől mindenki beleszeret Budapestbe

Forrás: turizmus.com

 2016. november 15. 14:20

Új Budapestet népszerűsítő videó került fel világhálóra az elmúlt hetekben. A filmet, melyet már több ezren tekintettek meg a különböző közösségi média csatornákon keresztül, saját költségvetésből készítette a belvárosi 4 csillagos Hotel Zenit Budapest Palace szálloda.

A One Love, One City, One Hotel című történet ősszel játszódik és egy fiatal, városlátogatásra érkezett pár mozgalmas napján keresztül mutatja be a főváros nevezetességeit. Maga a kisfilm, mely többek között drónnal és egyéb, a mai kornak megfelelő technikával készült, a címének megfelelő csattanóval ér véget. Ha kíváncsi rá, EZEN A LINKEN tekinthető meg.

"Azzal a céllal hoztuk létre ezt a videót, hogy a magunk eszközeivel hozzá tudjunk járulni Budapest, mint desztináció népszerűsítéséhez, és természetesen miután szállodánk, mint keret jelenik meg a filmben, a saját online felületeink rajongótáborát is növelni szerettük volna, hogy minél többen kapjanak kedvet idelátogatni és megszállni nálunk" - mondta Szögi Péter a Hotel Zenit Budapest Palace igazgatója.