Egyedülálló vagy? Menj étterembe!

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 10. 11:13

Nagyjaink egyik aktuális problémájára, az elmagányosodásra keresi a megoldást az egyik stockholmi étterem. Egy héten egyszer csak egyedülállókat fogad, a legkülönbözőbb korosztályokból.

Sokan ugyanis, bár szeretnek étterembe járni, feszélyezve érzik magukat, ha egyedül kell beülniük egy jobb vendéglátóhelyre.

Az Oaxen Solo egy teljesen új koncepciót talált ki, szlogenjük szerint nem kell senkit magaddal cipelned, elég, ha egyedül jössz – írja a Dagens Nyheter. Nem tudni, kikkel fogsz egy asztalnál ülni, de az biztos, hogy érdekes emberekkel találkozol majd. Nem elég a jó étel, a finom ízek – a társaság is fontos. Így sokkal izgalmasabb vacsorázni, mint amikor nincs kivel koccintani, vagy jó étvágyat kívánni.

Ide nem szükséges alibiből elhozni egy barátot vagy barátnőt, ha nem akarja valaki. No meg, a legesztétikusabb küllemű fogás is jobban ízlik, ha az ember nem egyedül lát neki.

A menü, és hogy ki mellé ültetik a vendéget, mindig meglepetés. Az október 5-i premier iránt élénk az érdeklődés.

Az október 5-i premier iránt élénk az érdeklődés

Fotó: oaxen.com

Több százezer ember él egyedül Svédországban, akárcsak szerte a világon, akik szinglik, elváltak, özvegyek, egyedülálló, de tehetős nyugdíjasok vagy éppen olyanok, akiknek külföldre költözött a családja, esetleg éppen elfoglaltak a barátai. Az étterem üzemeltetői azt remélik, barátságok és kapcsolatok is szövődnek egy-egy ilyen péntek estén.

Az Oaxen Slipben a skandináv konyha saját, újfajta értelmezése szerint főznek, jó minőségű és egyszerű ételeket ígérnek. Valódi skandináv ételsort kínálnak, friss és természetes nyersanyagokból és összetevőkből.

 

Kapcsolódó cikkek

James Bond múzeum a hegytetőn

2018. szeptember 03.