Egymilliós mérföldkőhöz érkezett a Rational

Forrás: turizmus.com

 2019. június 20. 11:21

Nem akármilyen sikert ért el a Rational: előállította az egymilliomodik kombi pároló-sütőt. A berendezés világ körüli túrára indul, mielőtt elfoglalná végleges helyét a müncheni Hofbräuhausban.

Normál esetben naponta SelfCooking Centerek százai hagyják el a Rational gyárát Landsberg am Lechben. Az egyik kombi pároló-sütő azonban különleges, mert ez volt az egymilliomodik termék.

„Amikor Siegfried Meister 1973-ban megalapította a Rationalt, senki nem gondolta, hogy a cég rövid időn belül mennyire sikeres lesz. Az első kombi párolót három évvel az indulás után gyártották, és azóta folyamatosan fejlesztjük. Ma naponta 130 millió étel készül Rational berendezések segítségével világszerte” – mondja Peter Wiedemann, a Rational AG műszaki igazgatója.

A Rational csapata az egymilliomodik berendezéssel

Fotó: Rational AG

A siker kulcsa a vevőorientáció és a specializáció. A landsbergiek az első perctől kezdve arra koncentráltak, hogy a lehető legtöbb előnyt kínálják a profi szakácsoknak. „Velük akarjuk ünnepelni ezt a nagyszerű eredményt” – mondta Peter Stadelmann, az igazgatótanács elnöke.

Ezért döntöttek úgy, hogy az egymilliomodik kombi pároló-sütő világ körüli útra indul, melynek során kiállítják a legnagyobb vásárokon. Könnyen fel lehet ismerni, hiszen rajta lesz az arany betűs 1 000 000 felirat, és személyre szabott ellenőrző panelja lesz. Jól olvasható rajta a müncheni Hofbräuhaus logója is, ahová októberben, a túra befejeződése után kerül. (X)