Egyszerű szállodai fizetési megoldások egyetlen felületen a SabeePay segítségével!

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. május 11. 10:56

Megjelent a SabeePay, a SabeeApp Szálloda Szoftver saját fizetési megoldása, amellyel az online tranzakciók a vendégélmény egyszerű és stresszmentes részévé tehetők! A SabeePay azonnali kiutalási lehetőséget biztosít a Stripe fiókjába, versenyképes tranzakciós díjak mellett.

A vendégek a Foglalómotoron, a foglalás utolsó lépéseként ki is fizethetik a szállást, valamint az ehhez kapcsolódó adókat és az esetleges extra szolgáltatásokat. A közvetlen PMS-kapcsolatnak köszönhetően a SabeeApp fiókban pedig könnyedén nyomon követhető a tranzakció állapota.

A SabeePay rugalmas és vissza nem térítendő fizetéseket is kezel. Abban az esetben, ha a foglalások valamelyik szállásközvetítő csatornáról (OTA) érkeznek, a recepciónak lehetősége van egyetlen kattintással megterhelni az összes virtuális bankkártyát, amely jelentős időt spórol meg a részleg számára.

A rugalmas hozzáállás manapság elengedhetetlen, főleg a szállodaiparban. A SabeePay egyik újdonsága, hogy a kifizetett összegből akárhányszor, akármennyi visszatéríthető a vendég részére.

A SabeeApp számára kiemelten fontos a biztonság. A SabeePay tranzakciókat a világ egyik legnagyobb fizetési szolgáltatója, a Stripe kezeli. A Stripe garantálja a tranzakciók biztonságát a kártyatársaságok adatbiztonsági szabványának megfelelően, ezenkívül a SabeePay megfelel a második pénzforgalmi irányelvnek (PSD2) is.

További információkért látogasson el a SabeeApp weboldalára.

(X)