Tegyünk együtt a turizmusért!

Forrás: turizmus.com

 2020. március 20. 10:04

Hatékony információáramlás és tudásmegosztás, a turizmussal kapcsolatos hírek gyors, pontos célba juttatása és az együttműködés szakmai felületeinek biztosítása – a Turizmus Kft. most elsősorban ezzel tudja segíteni partnereit és a turizmusipar szereplőit.

A jelenlegi válsághelyzetben arra törekszünk, hogy ne csupán a szakma kommunikációjának, hanem a turizmusban tevékenykedők együttműködésének és közös cselekvésének is a hatékony és mindenki számára hozzáférhető platformja lehessünk.

Összefogással könnyebben jutunk előre

Fotó: 123rf.com

Forduljatok hozzánk bizalommal, küldjétek nekünk a híreiteket és a javaslataitokat, használjátok az általunk kínált felületeket a szakmai viták és kiútkereső kezdeményezések szakmai fórumaként! A Turizmus Kft. teljes csapata folyamatosan a rendelkezésetekre áll. Hiszünk abban, hogy együttműködéssel, közös gondolkodással és cselekvéssel a turizmusipart ért károk enyhíthetők, az iparág újraindulása gyorsabbá és eredményesebbé tehető.

Maradjunk kapcsolatban, segítsük egymást, működjünk együtt!

Híreiteket a bulletin@turizmus.com e-mail címre küldjétek!

Ha a turisztikai pr- vagy marketing területén van kérdésetek vagy közölnivalótok, akkor a turizmuspr@turizmus.com címen állunk rendelkezésetekre.

Értékesítő munkatársainkat a sales@turizmus.com címen érhetitek el.