Együttműködik a Best Western és az Agoda.com

Forrás: turizmus.com

 2015. március 19. 14:14

A Best Western International, a világ legnagyobb HOTELCSALÁDJA® beköti összes - több mint 4000 egységből álló - szállodai kapacitását az Agoda.com rendszerébe.

Az Agoda.com a világ egyik leggyorsabban növekvő online szállásfoglaló platformja, a világelső Priceline Group tagjaként ázsiai központú szolgáltatást nyújt kiemelkedő minőségű tartalommal és ügyfélbarát keresési funkciókkal. Az ügyfelek egyszerűen tudnak keresni a szálláslehetőségek között, döntésüket segítik az adott helyeken korábban megforduló vendégek írásos értékelései, de foglalni és fizetni is tudnak a rendszeren keresztül akár asztali számítógép, akár mobil eszköz segítségével.

A Best Western és az Agoda.com együttműködésének legfontosabb eredménye, hogy a hotellánc szállodái a leggyorsabban növekvő utazási piacokhoz férhetnek hozzá közvetlenül is az Agoda.com rendszerén keresztül - például Kínához, Koreához, Indiához, Indonéziához és Thaiföldhöz. A megállapodás segítségével mindkét vállalat kihasználhatja és racionalizálja képességeit a Priceline Group rendkívül hatékony értékesítési hálózatának segítségével.

A megállapodás értelmében a felek a DerbySoft elnevezésű szoftver segítségével biztosítják majd a Best Western aktuális árainak, és szállodalánc egységeiben elérhető szabad szobák leírásának gyors és megbízható online megjelenítését.