Együttműködik a Szallodak.hu és a Caramell

Forrás: turizmus.com

 2017. január 06. 11:55

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Szallodak.hu és a Caramell Premium Resort a gazdasági érdekek, értékesítési célok közös, hatékonyabb piaci érvényesítése, valamint a szálloda konferenciaközpontja és szolgáltatásai láthatóbbá, elérhetőbbé tétele érdekében a MICE szegmens számára.

A Cegeshelyszinek.hu portálon minden, a szállodára releváns aloldal és a főoldal is állandó, kiemelt megjelenést biztosít a szálloda részére, melyet a cég B2B hírlevelekkel is támogat.

Glázer Tamás szállodaigazgató elmondta, hogy a bükfürdői Caramell Premium Resort novemberi szakmai megnyitását követő próbaüzem sikeres befejezésével a ház valamennyi szolgáltatása elérhetővé vált, az értékesítési stratégiában prioritást élvez a MICE. Bükfürdő, mint hivatásturisztikai desztináció újdonságnak számít Magyarországon, melyet nem csak a Caramell közel 700 fő befogadására alkalmas teljes rendezvénykapacitása, hanem a gyorsabb megközelíthetőség is támogat (a nemrég átadott M86 gyorsforgalmi útnak köszönhetően a menetidő Budapest-Bükfürdő viszonylatban 2 óra alá csökkent). A közvetlen értékesítést támogatja a cegeshelyszinek.hu és a szálloda közötti stratégiai megállapodás, mely a személyes kapcsolatrendszerek és értékesítési prioritások összehangolásával mindkét fél részére előnyöket biztosít.

Tatár György, a Szallodak.hu - Cegeshelyszinek.hu tulajdonosa elmondta, hogy a rendezvény szektorban kifejtett értékesítési tevékenységük az előző években kifejezetten eredményes volt, tavaly már több mint 450 rendezvényt biztosítottak partnereiknek. „A cégünk által biztosított magas rendezvényszám miatt megfogalmazódott egy erős igény szolgáltató partnereink részéről arra vonatkozóan, hogy MICE megrendeléseinkből számukra súlyozottan biztosítsunk üzletet. Ennek első példája a Caramell Premium Resort szállodával megkötött stratégiai megállapodás.” – nyilatkozta Tatár György.

Kapcsolódó cikkek