Elektromos töltőállomás a Narád & Park Hotelben

Forrás: turizmus.com

 2022. június 01. 12:20

Mátraszentimrén, a szálloda parkolójában várja a gépkocsikat a két autó egyidejű elektromos töltésére alkalmas áram-kútoszlop.

A Mátrában az Accent Hotels által üzemeltetett, 4 csillagos szálloda az első, amelyik ilyen szolgáltatást nyújt.

Laurán Csaba szállodaigazgató elmondta, hogy a Narád & Park Hotel parkolójának közvetlenül a bejáratánál elhelyezett elektromos töltőállomást nemcsak a szállóvendégek, hanem a kívülről érkező, a hotel éttermébe, kávézójába vagy wellnessrészlegébe igyekvők is igénybe vehetik. A töltőhöz Type 2-es kábelvéggel lehet csatlakozni.

Kis kútoszlop, nagy segítség a Mátraszentimrére tisztán elektromos autóval érkezőknek

Fotó: Hotel Narád&Park

Nem véletlenül látni elektromos töltőoszlopot egyre több szálloda parkolójában vagy garázsában. Ez is lehet egy erős jó pont a szálláshely kiválasztásakor. Akármilyen gyorsan is lehet ma már feltölteni egy autót az elektromos kutaknál, mégsem lehet összehasonlítani azzal, hogy egy benzin-, vagy dízelmotoros gépkocsi gyakorlatilag perceket időzik csak a kútoszlopnál. Egy tisztán elektromos autó utasai sok-sok kávét megihatnak addig, amíg autójuk újra felszívja magát egy átlagos töltőnél. Ennél sokkal kényelmesebb, ha a szállodából feltöltött autóval indulhat haza a család.