Elhagyja Budapestet a Buddha-Bar Hotel

Forrás: turizmus.com

 2018. december 07. 13:38

A Buddha-Bar Hotel épületének olasz tulajdonosa eladja a Klotild-palotát. A szálloda átmenetileg bezár, átalakítják, és biztosan nem Buddhaként üzemel majd tovább.

A jelenlegi olasz tulajdonos és a Buddha brandet birtokló, és a házat üzemeltető Mellow Mood még a szálloda átadása előtt megszüntetik a franchise szerződést.

A Buddha-Bar Hotel vezetősége a következő közleményt adta ki:

„Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Váci utcai ingatlan tulajdonosának és a szálloda üzemeltetőjének közösen hozott döntése alapján 2019. 01. 10-i hatállyal a Buddha-Bar Hotel befejezi működését a Klotild-palotában.

Az épületet a tulajdonos értékesíti, és ebből kifolyólag a Buddha-Bar Hotel üzemeltetésére kötött bérleti szerződés megszűnik januárban.

A szálloda üzemeltetői a munkatársak közel kétharmadának a cégcsoporthoz tartozó többi szállodánál kínálnak fel pozíciókat, és szakértők bevonásával elhelyezkedési és jogi tanácsadást biztosítanak a munkatársaknak. A gördülékeny ügyintézés érdekében fokozott rendelkezésre állással fogadják a beérkező kérdéseket beszállítóiktól és üzleti partnereiktől.

A fenti döntés a céghez tartozó további egységeket természetesen nem érinti, hiszen 2019-ben újabb szállodaipari és ingatlanfejlesztési mérföldkövekhez fog elérni a cégcsoport, melyekkel tovább fogja növelni befolyását a hazai turisztikai szektorban.”

A tulajdonos értékesíteni fogja az épületet

Fotó: booking.com

Kapcsolódó cikkek

Thai ízek a Buddha-Barban

2016. március 21.