Már lakás, villa és kastély is foglalható a Marriottnál

Forrás: turizmus.com

 2019. május 23. 13:02

A Marriott International az Egyesült Államok 36 városában útjára indította új, Homes & Villas by Marriott programját, amely magánlakások és üdülők foglalását teszi lehetővé.

A programba azok a lakások és üdülők kerülhetnek be, melyek előzetes ellenőrzés alapján megfelelnek a Marriott követelményeinek.

Az üzemeltetést is a Marriott végzi, ami garantálja, hogy napi 24 órában a bérlők rendelkezésére állnak személyesen, vagy touch paden keresztül, és prémium minőségű ágyneműt, törülközőket, fürdőszobai bekészítést, kérésre gyerekágyat, bölcsőt, játékokat stb. biztosítanak – írja a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége hírlevelében.

Már 2018-an arról írtunk, hogy a szállodavállalat megpróbálja megvetni lábát a lakáskiadás piacán.

Ez az írországi kastély is szerepel a Homes & Villas by Marriott programban

Fotó: homes-and-villas.marriott.com

A Marriott International azt tervezi, hogy a Homes & Villas programját néhány héten belül 100 desztinációban beindítja Európában, a Karib-szigeteken és Dél-Amerikában is. Ezeket különböző üzemeltető vállalatok bevonásával fogják működtetni.

Szándékaik szerint a portfóliójukban levő lakások, villák száma rövid időn belül meghaladja a kétezret. Ezek ára éjszakánként egy hálószobás lakás esetében mintegy 200 USD, de Írországban egy kastély 10 ezer USD is lehet.