Elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja

Forrás: turizmus.com

 2021. július 13. 16:45

Új, saját fejlesztésű szállásfoglalás applikáció bevezetésével nyitotta meg a nyári szezont a Hotel & More Group, annak érdekében, hogy vendégeik gyorsan és könnyen tudjanak szállást foglalni a cégcsoport szállodáiban.

Az applikáció fejlesztését komoly piackutatás előzte meg, hogy az alkalmazás kiválóan ötvözze az egyszerűséget a modernitással, azaz felhasználóbarát legyen és a cégcsoport mindenkori vendégkörének kényelmét szolgálja, valamint információ igényét kielégítse.

A cégcsoport tájékoztatása szerint ez a szállásfoglalásra kitalált applikáció sokkal több, mint csupán szállásfoglalásra alkalmas mobilfelület, hiszen a foglalás mellett például törzsvendégeik hűségpontjainak követése is lehetségessé vált, továbbá a vendégeik korábbi vagy éppen futó ajánlataikat is egy helyen érhetik el, sőt számos aktualitással is találkozhatnak.

Az applikáció iOS és Android mellett már Huawei operációs rendszerre is letölthető

Fotó: Hotel & More Group

Minden hónapban, kihagyhatatlan „app ajánlattal” készülnek, hogy emlékezetessé tegyék a szállodáikban való kikapcsolódást. Az applikáció iOS és Android mellett már Huawei operációs rendszerre is letölthető.

A nyári szezon végére szeretnék elérni a 30 ezer elégedett applikációt használó vendéget.